Chelsea Fan Club
  • Scholes18
    Tévedés itt én most magáról a nagybetűs FUTBALLról beszélek!
    ezt már korábban is leírtam de mégegyszer ideírom: A Chelsea-t (most azért írom normálisan mert a régi időkről beszélek) akkor egy igazán jó, szivvel-lélekkel küzdő, életdús játékot bemutató csapatnak tartottam a Newcastle mellett amit még mindig szeretek az örök Manchester United mellett (akit megjegyezném hogy nem akkor szerettem meg amikor enyhén szolva a legfényesebben álltak).
    De kicsit nézd meg közelebről ma ezt a klubbot. Nézed a lelátót és látod hogy ott ülnek (!) a márkás ruhákba az emberek és néznek, némán mint egy operában, gondolják magukban hogy "azta, de jó hogy nekik szurkolok mert ott játszik a mittomén mekkora sztár, őket mutatják egész nap a tévében, meg milyen jó hogy mindig nyernek!"
    Igen jó hogy vannak régi-új chelsea szukolók is de azok is mennyire hihetlen mértékben felerősödtek mostnára és akkor az a kérdés hogy akkor ők most miért is szurkolnak. A szomorű pedig az hogy ez a FUTBALL egyre inkább ebbe az írányba tolódik és kezd háttérbe szorulni az olyan meccsek száma mint pl a MU-Bayern bl döntő ahol sztem a 90. perc környékén egyik játékos sem gondolt arra hogy az egekbe szökkenő fizetését mire költse majd...