Chelsea Fan Club
  • asfa
    Gallas otthagyná a Chelsea-t

A francia válogatott védője év elején már kikotyogta, hogy nem érzi jól magát a londoni klubnál, ezért alkalmasint távozna az együttesből. Úgy tűnik a bajnoki cím megvédése után sem változott a futballista véleménye.
    Gallas korábban azért elégedetlenkedett, mert José Mourinho rendszeresen bal bekket játszat vele, ahelyett, hogy igazi helyére, a védelem közepébe jelölné. A francia hátvéd helyzete azóta sem változott, s úgy tűnik, Gallas már feladta a reményt, hogy valaha visszakerül a londoni együttes védelmének tengelyébe.

- Még nem tudom, hogy maradok-e, vagy sem, őszintén szólva kicsit össze vagyok zavarodva, és még nem döntöttem a jövőmről - nyilatkozta a védő. - A pályafutásom elején azt a célt tűztem ki magam elé, hogy minden jelentősebb európai bajnokságban megforduljak, s ettől jelenleg távol vagyok. Öt évet lehúztam a Chelsea-nél, most úgy érzem, hogy szívesebben fociznék egy másik bajnokságban.

Gallast élénken figyeli néhány olasz sztárcsapat, a Serie A bajnoki címéért harcban álló Juventus és Milan ugrásra készen várja, elszánja-e magát a távozásra a futballista.