Chelsea Fan Club
  • Bencee7
    Szerintem DeBruyne el lesz adva, Mou mai nyilatkozatában is volt szó róla, ő is elmondta, hogy nem úgy megy neki, ahogy kellene, hiába óriási tehetség, és mondta, hogy több klub is érdeklődik iránta - legalábbis ha jól vettem ki a szavaiból. Őszintén szólva én is hagynám, vagy adják kölcsönbe megint egy időre, vagy adják el.

Ez a Mata dolog viszont rohadtul kezdi felbszni az agyamat. Többször is elmondta, mindkét fél, JM és maga Mata is, hogy NEM megy el, MINDENKÉPPEN marad. Ma Mou is mondta, hogy marad, nem adják és egyébként sem kaptak megkeresést más csapatoktól. Mata is monta, valamikor a múlt héten talán, hogy ha most elmenne, az azt jelentené, hogy megfutamodott és ezt nem akarja.
    Persze, most, amikor dühösen jön le a pályáról, meg nem megy neki ezek a szenny szar lapok mindjárt kitalálják, hogy iszonyat nagy baj van, megy a picsba.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha lehet egy kérésem, annyit tegyünk már meg a topikban, mi páran, akik írunk, hogy az irreális hülyeség híreket ne hozzuk fel mindig. Egyébként is undorítónak tartom, ami az átigazolási időszakban megy, ne menjen itt is. Ha reális hír van játékos érkezéséről, akkor persze, írjunk véleményt, de ami kacsa, azt ne ide...