Chelsea Fan Club
-
José Mourinho ezután sem fogja be a száját
José Mourinho, az angol Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere az egyik angol bulvárlapban kijelentette: nem érdeklik az őt kritizálók, a jövőben is mindig elmonja majd a véleményét.
A portugál szakember legutóbb a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő idején került a bírálatok kereszttüzébe.
A Stamford Bridge-en kívül a legtöbb helyen nem szeretik José Mourinhót, a Chelsea vezetődzőjét, ő azonban újra leszögezte: a stílusán ezután sem változtat. Hozzátette: a sajtó támadásainak hátterében nem más áll, mint az irigység, a féltékenység.
"Arrogánsnak neveznek, hiúnak és nagyképűnek, de mondtak már rám mindent." –fogalmazott Mourinho a The Mirror című újságban.
"Nem akadályozhatom meg, hogy ez a jövőben is folytatódjon, de az biztos, hogy soha nem fogok változtatni a stílusomon, és mindig a nevén nevezem majd a dolgokat."
"A féltékenység, az irigység a hozzá nem értők és a frusztrált emberek fegyvere," – tette hozzá a szakember.
"Mindezzel csak azt érik el, hogy újra és újra visszapörgetem az életem filmjét, és megnézem, ki voltam, mit csináltam, mit értem el egyedül és az embereimmel, és hogy hányszor mosolyogtam a dolgokon, ahogyan egy jó portugál szokott."
"Az alatt a két hét alatt, amikor a Barcelona elleni párharcunkról szólt minden, képes voltam felismerni az alakoskodókat, a csúszómászókat, akik eddig lapítottam. Én pedig azt mondom nekik: ’Portugál vagyok, egy igazi portugál’."