24199
Chelsea Fan Club
-
#2361 thx
elég szar gól,remélem huth mellőzve lesz egy darabig -
#2360 ha nem megy akkor frissitgess -
#2359 ja de
gol -
#2358 sajna nemtok -
#2357 remélem marad!
egyebként a hétvégi gólt feltudja vki rakni? -
#2356 ez igy igaz :) -
#2355 Persze sztár szerintem jöhetne attól még :)))) De a lényeg, hogy a csapatszellembe, a csapatjátékba beleilljen... mert igazán úgy fogja segíteni a csapatot... Murinho épít, és a legóknak illeszkednie kell .. -
#2354 hát igen!de nem is kell!nagyon jo edző!Abramovics eléggé hülye -
Redvin #2353 Barmennyire is nagy csapat a Chelsea, azert azt megsem lehet elvarni hogy rogton mindent megnyerjen, es minden cimet meg is vedjen, szerintem nem megy el Mourinho. -
#2352 hát igen, Murinho nem sztárokat akar, meg csillivilli marketinget, hanem jó csapatot! és meg is tudja valósítani a dolgokat... remélhetőleg adnak neki időt, butaság lenne elküldeni... Hiszen a csapatépítés nem rövidtávú.. .de hát ők tudják. -
#2351 Mourinho nyáron távozhat
Roman Abramovics nincs megelégedve a Chelsea eredményeivel, ezért könnyen lehet, hogy új edzővel képzeli el a csapat jövőjét. José Mourinho utódja Guus Hiddink lehet.
Roman Abramovics, a Chelsea orosz tulajdonosa két éve leszerződtette José Mourinhót, és kiadta az ukázt: a csapatnak mielőbb trófeákat kell nyernie. A két legfontosabb cím közül eddig csak egyet sikerült megszerezni, az angol bajnoki elsőség mindkét évben összejött (az ideit már nyugodtan meg lehet előlegezni a Kékeknek), a Bajnokok Ligájában azonban egyik évben sem sikerült a döntőig eljutni.
A hírek szerint Abramovics a portugál szakember igazolási stratégiáját sem tartja jónak, ő inkább sztárokat akar látni a klubnál, míg Mourinho olyan futballistákat, akik beleillenek az általa megálmodott taktikai rendszerbe. A klub bennfentesei közül többen biztosra veszik a portugál távozását, szerintük helyére Guus Hiddinket igazolja le a klubtulajdonos. Ebben az esetben Mourinho minden bizonnyal Olaszországba, az Interhez távozna.
A szakvezető hevesen cáfol, biztosra veszi, hogy a következő szezonban is ő irányítja a Chelsea-t.
- Ez a sztori abszolút nonszensz! Badarság, hogy az Interhez tartok, megígérhetem, hogy a következő szezont is a Chelsea-nél töltöm - mondta a tréner.
-
#2350 már megcáfolta -
#2349 Angol bulvárlapok értesülései szerint José Mourinho (képünkön), az angol Premier League-ben listavezetõ Chelsea trénere a nyáron az olasz Internazionale szakmai irányítását veheti át.
A brit zsurnaliszták tollából azért pattant ki az információ, mert tudni vélték, hogy a portugál tréner összekülönbözött Peter Kenyon általános igazgatóval, valamint Roman Abramovics tulajdonossal.
- Nem megyek sehová, sem az Interhez, sem máshová! Itt akarok maradni – fakadt ki ingerülten Mourinho a BBC-nek adott interjújában.
A luzitán vezetõedzõt arrogáns stílusa ellenére imádják a Stamford Bridge környékén, nem véletlenül. Mourinho, miután 2004 májusában megnyerte a Bajnokok Ligáját a Portóval, Londonba szerzõdött és irányításával a Chelsea 50 év után végre bajnoki címet szerzett.
-
#2348 erről van szo :)) -
Redvin #2347 Meg jo hogy nem tudnak vesziteni, nincsenek hozzaszokva :) -
#2346 igaz de azelőtt a földön ketten rugdosták Duffot -
#2345 Gallas tarolt mint el Diablo Pamplonában -
#2344 mi történt? -
#2343 Bemutatkoztak, kik is ők valójában. -
#2342 pfejj b+ undorító Gallas, utcahosszal vezetik a bajnokságot és nem tudnak veszíteni! -
#2341 vki nézi a meccset?mert most sajna nem tom!
Huth miatt kaptuk a gólt? -
#2340 hát most ez mivolt? -
#2339 istenem ezektől a botlábu nyomorékoktol kikapunk pff... -
#2338 88' Fulham 1 - 0 Chelsea -
misztör frog #2337 Ejnye fiacskám , ilyen modorban nem fórrumozunk!
Kultúráld magad takonybá:} -
#2336 a kurvaanyád:} -
#2335 hiányoztak a fáradt vicceid -
misztör frog #2334 nem kenu:| -
#2333 Keretek
Fulham: Warner, Rosenior, Knight, Pearce, N Jensen, Volz, Boa Morte, Malbranque, Pembridge, Brown, John, Radzinski, Helguson, McBride, Christanval, Crossley.
Chelsea: Cech, Cudicini, Ferreira, Johnson, Terry, Huth, Carvalho, Gallas, Del Horno, Makelele, Lampard, Essien, Geremi, Maniche, Gudjohnsen, J Cole, Duff, Wright-Phillips, Drogba, Crespo.
Nagy Meccs-Tények
-A Chelsea 3 meccse veretlen
-A Fulham 8 pontra van a kieső helytől
-A Chelsea 43 ponttal előzi meg a Fulhamat.
-A Fulham az utolsó 4 meccsén kikapott
Statisztikák
Fulham
-16., 32 ponttal
-Utolsó négy meccsén kikapott.Bolton (i), Arsenal (o), Everton (i) és Liverpool (i)
-Házi góllövőlista vezető: Collins John 10 góllal
-Az eddigi 14 otthoni meccséből 9-et megnyert
-Meccsenkénti lőtt gólok átlaga 1,3
-Legjobb helyezés amit elérhetnek a 14.hely.
-Legrosszabb helyezés amit elérhetnek a 16.hely
Chelsea
-1., 75 ponttal
-Ebben az évben csúcsot dönthetnek ha több mint 18 ponttal megnyerik a bajnokságot. A Csúcstartó: a Manchester United 18 ponttal verte az Arsenalt a 1999-2000-es szezonban.
-Clean Sheet: 15 meccsen kersztül
- Házi góllövőlista vezető: Frank Lampard 14 góllal.
-Meccsenkénti lőtt gólok átlaga: 2.0 ezzel 1. a MU-val holtversenyben.
-Jose Mourinho 103.meccsén ül a Chelsea kispadján
-Az eddigi 14 idegenbeli meccséből 10-et megnyert
Érdekességek:
Fulham
-Wayne Bridge a Chelsea-ből lett kölcsönadva télen a Fulhamhez.Így a szerződése értelmében nem játszhat a Chelsea ellen
-Ian Pearce korábban a Chelsea játékosa volt
-Niclas JENSEN 50. Premiershipbeli meccsét játszhatja
Chelsea
-Frank Lampard 50. gólját lőheti a Premiershipben a Chelsea színeiben
-Njitap Geremi 50. meccsét játszhatja a Chelsea színeiben
-Eltiltott: Arjen Robben(Még 3 meccsig)
Tavalyi mérkőzésük
Fulham 1-4 Chelsea
2004.november.13 - Vezettef: Uriah Rennie
Fulham gólszerzői: Diop 57
Chelsea gólszerzői: Lampard 33, Robben 59, Gallas 73, Tiago 81
Idei mérkőzésük
Chelsea 3-2 Fulham
2005.December.26 - Vezette: Graham Poll
Chelsea gólszerzői: Gallas 3, Lampard 24, Crespo 74
Fulham gólszerzői: McBride 29, Helguson 56 (11-esből)
Örökmérleg
Craven Cottage-en
Fulham siker: 4
Döntetlen: 6
Chelsea siker: 16
Összesen
Fulham siker: 6
Döntetlen: 15
Chelsea siker: 32 -
#2332 ilyen ember el kell fogadni!nekem semmi bajom vele -
#2331 Vazzeg ez kész vicc!Láttam élőben is!Lefelejövet megpaskolta az összes Barca játékost is ezért nem hallani erröl az ügyröl!Nem volt semmi! -
#2330 Lehet, hogy csak én látom így, de mintha Puyol is és a vele szemben alló is a jelenet végén nevetne!
Meg Mourinho ismeri is Puyolt... -
#2329 kajak? -
#2328 nem ennek semmi!szvsz -
Redvin #2327 En nagyon szeretem Mourinhot, de ez azert mar tulzas. Nem tudjatok mit tett Puyol amiert ezt kapta, nagyon kivancsi vagyok? Ennek nem lesz semmi kovetkezmenye, nem hiszem hogy a fifa/uefa ezt szo nelkul hagyja? -
#2326 jobban örültem volna ha szájonrúgja puyolt -
#2325 lol ez oltás ! D:d -
#2324 -
#2323 José Mourinho ezután sem fogja be a száját
José Mourinho, az angol Chelsea labdarúgócsapatának menedzsere az egyik angol bulvárlapban kijelentette: nem érdeklik az őt kritizálók, a jövőben is mindig elmonja majd a véleményét.
A portugál szakember legutóbb a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő idején került a bírálatok kereszttüzébe.
A Stamford Bridge-en kívül a legtöbb helyen nem szeretik José Mourinhót, a Chelsea vezetődzőjét, ő azonban újra leszögezte: a stílusán ezután sem változtat. Hozzátette: a sajtó támadásainak hátterében nem más áll, mint az irigység, a féltékenység.
"Arrogánsnak neveznek, hiúnak és nagyképűnek, de mondtak már rám mindent." –fogalmazott Mourinho a The Mirror című újságban.
"Nem akadályozhatom meg, hogy ez a jövőben is folytatódjon, de az biztos, hogy soha nem fogok változtatni a stílusomon, és mindig a nevén nevezem majd a dolgokat."
"A féltékenység, az irigység a hozzá nem értők és a frusztrált emberek fegyvere," – tette hozzá a szakember.
"Mindezzel csak azt érik el, hogy újra és újra visszapörgetem az életem filmjét, és megnézem, ki voltam, mit csináltam, mit értem el egyedül és az embereimmel, és hogy hányszor mosolyogtam a dolgokon, ahogyan egy jó portugál szokott."
"Az alatt a két hét alatt, amikor a Barcelona elleni párharcunkról szólt minden, képes voltam felismerni az alakoskodókat, a csúszómászókat, akik eddig lapítottam. Én pedig azt mondom nekik: ’Portugál vagyok, egy igazi portugál’." -
#2322 hát az télleg vicc!kissé sok