Chelsea Fan Club
  • Pares
    "Nos, kérdem én, hogy mi a kóchengeres redvás törött lábú kutya picsájáért nem mindegy nektek ITT Magyarországon, hogy ki az edzője a csapatnak."

Ez nem a mindegy, vagy nem mindegy kérdése. Szurkolók vagyunk mi is ahogy Angliában vagy bárhol máshol a világon, és véleményünk nekünk is van. Nehogy már azért, mert Közép-EU-ban van a lakhelyem, nem szabad hogy érdekeljen kedvenc csapatom sorsa! Nem is minősítem ezt a véleményedet inkább. Szóval akkor neked, állítólagos Chelsea szurkolónak kb. mindegy, hogy a csapat egyik legfontosabb embere kicsoda... Értem.

"...csak nyerjen a csapat!"

Hát épp ez az... tisztában vagy Te az elmúlt meccsek eredményeivel? Most nem azért, még nem olyan vészes a helyzet, de Benitez eddig csak segget csinált a pofájából azzal hogy idejött, eredményt 3 meccse nem képes felmutatni, és a nyakamat rá hogy nem is fog.

"...amit az angol szurkolók 5% csinál az sem normális, ahogy táblákon tiltakoznak."

5%? Azt mondod? A MC elleni meccsen mintha az egész stadion állva tapsolt volna Di Matteonak... És igazuk van, Abra nagyon elbaszta ezt, hogy kirúgta őt, ő kell a Chelseanek, de most már mindegy.

Benitez a lehető legrosszabb választás volt, tetszik, nem tetszik. Nincs nálunk jövője, nem lehet. A meccsnézéshez meg sok erőt kívánok. Amilyen szánalmasan szarul játszunk az utolsó időben, nekem egyszerűen nincs erőm és időm ilyen meccseken idegeskedni.