Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Japep

Akkor egy tanács, hogy szerintem a Világkupát se nézd, szerintem hasonló várható ott is!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Nem csak vigasztalom magam, leírtam, hogy én személy szerint nem tulajdonítok ennek sokat.
Persze, én nem mondom, hogy nem egy kupameccs, de valljuk be, ki emlékszik a szuperkupa gyõztesekre? Meg valahol egy olyan címet/kupát, ami egy meccsbõl áll, nem is lehet komolyan venni - legalábbis én nem tudom.

És igen, látom, hogy teljes csapattal játszunk, de azt is, hogy kb. mindenkinek csak egy nyûg, hogy itt kell lennie, nézzétek meg az arcukat - az más kérdés, hogy szégyen, hogy ezután képesek felvenni a fizetést, de hát ez van... :S
Persze örülnék, ha nyernénk, de nem különösebben érdekel, mi lesz a vége. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Oziris666
Persze h tétmecs!Ne vicceljünk már ,szarok vagyunk és kész!

Rash87
Nem kötekedés kép,de ez is egy tét meccs, most vigasztalhatod magad azzal, hogy nem... csak kupa,stb. De ha jól látom, nem egy B csapat állt fel most.
El kell ismerni,hogy jók... Chelsea védelme,meg hát...

Glory, Glory Man. United!

Effe88
mert ez nem tétmeccs mi???😄😄

Japep

De azért egy igazi tétmeccsen is megnézném, mi történne. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
no comment... :/
se védelem, se elképzelés semmi...nem látnám senkin sem hogy próbálkozna, mi történt?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

ennek a csávónak a Barcában a helye😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szucsy89
A BL gyõztest 1 félidõ alatt leszopatja ez az ember, beszarok 😄DDD
Falcao tripla annyi

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Oziris666
Vigye már le ezt a balfasz Luizt mert lesz vagy 5:0

bírók rendkívül szarok egyébként

Japep

Az igazság az, hogy egy bajnokinak nagyobb jelentõséget tulajdonítok, mint ennek a meccsnek, így nagyon nem bántana, ha kikapnánk - amire eddig elég nagy az esély...
Csak annyit kérek, hogy ne legyen megalázó, az azért gáz lenne... :S

De azért GO BLUES! Még egyébként innen is fordítható lenne a meccs.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ha helyzetbe kerül gól és megcsinálja magának a helyzetet is, ha kell. Õ az igazi nagybetûs csatár, elég nagy százalékban belövi, ha helyzetbe kerül ezért félelmetes

Falcao ismét😄 meg kellett volna tennem az Atleticot😄😄

limperatore
majd a real beajánl érte 100m eurot, közben bomba gól falcaotól : D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
Nincs külön topik rá, úgyhogy ide írom... ez a Falcao valami hihetetlen ember! Ha rövid idõn belül nem lesz ott az aranylabda jelöltek között, akkor senki... persze jövõre már egy top klubban fogja rúgni a gólokat😊
Ez a Falcao valami eszméletlen mekkora király<#eljen>

kapufa, és közben nem adtak meg az Atleticonak egy 11-est

na kezdõdik a European Super Cup😊

Atletico nehéz lesz nektek Londoniak

bakkerman
nagyon jó kis játékos amúgy

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
Schurrle nem elado, igy Loic Remy fele fordultunk allitolag..

Egyaltalan nem ismerem, kb csak, h francia, Marseillenél, jo ez nekunk?:s

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Ez a véleményem volt, nem arcoskodás. Téma lezárva, majd dönt az eredményjelzõ😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

miezviz
"Szerkesztõségünk egybehangzó döntése értelmében a Bajnokok Ligája csoportkörébõl szeptember 18-án, kedden a D-csoport rangadóját, a Real Madrid–Manchester City találkozót közvetítjük élõben a Sport1-en"
Ekkor lesz a Chelsea-Juve

marad a stream

Japep

Igen, nekik nincs, de a kölcsönszerzõdésébe beleírtuk, ebbõl a BL-gyõzelmünk után "balhé" is volt, hogy õ maradna kölcsönben, és játszana, de nem lehet. Akkor ez volt az állás.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

szucsy89
csak véletlen néztem be, de:

az az olasz válogatott, amelyiknek az alapja a Juventus volt, azért csak eljutott az EB döntõig, és focizta le az angolokat is többek között, kiváncsi vagyok mint gondoltál az EB elõtt róluk, valószínûleg ugyanezt.

a 2 meccsbõl minimum 1x szerintem ki fogtok kapni a Juvétól, de egy X minimum benne van, ennyire nem kéne nagy arcnak lenni. mondjuk Di Matteo miatt talán van egy kis elõnyötök.
hedonist
Oriolért bejelentkezett a Malaga, persze csak kölcsönbe. Benayount a Pool venne vissza. Maloudaról nagyon hallgatunk Di Matteo óta nincs keretbe sem, minek tartjuk? vigye már el valaki, annyira azert nem rosz játékos.

hedonist
Eden sok sikert kívánt öccsének Twitteren:

"Au passage, bonne chance au petit reuf... Je suis supporter de zulte w maintenant"

hedonist
Esti meccs érdekessége, hogy Courtois véd ellenünk, ugyanis nincs olyan szabályozása az UEFA-nak, hogy a játékos ne játszhatna az anyaklubja ellen (nem úgy mint a PL-ben)

miezviz
De kiderült h Rami ér is annyit 😊
most sztem 30 körül mozog

hedonist
Igen, hát sajnos belõlünk mindig sokat akarnak kisajtolni, mert ugye azért valljuk be meg lehet velünk tenni😊 (Ramires 18 m ?😄😮)

Bulykin
Egy kis érdekesség:
Maicon állitólag 4m-ért ment a City-hez. Tõlünk ~10et kértek... Alvaro Perreira 13m-ért ment Inter-hez, tõlünk 20+at kértek. Joao Moutinho 22 milla, nekünk 30+ lett volna.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Sajnalnam, regen imadtam, a 2 nagy serulesebol sosem epult fel mentalisan sajnos😞 amikor jatszik nagyon gyer:/

miezviz
Essien távozása remélem jó nagy kacsa :/
Bár biztos nem elégedett h kispados és csereként sem játszik sokat, rég hallottam nyilatkozni a mi bölényünket 😊

hedonist
Belga 1.osztaly, remeljuk jatszani is fog!

Deadline day van, ez olyan mint a karacsony nekem😊 Lehet h igazolunk is, Schurrlet emlegetik, akkor Sturridge megy a poolba. Benayountol es Maloudatol bucsut kene vennunk es lehetoleg nem kolcsonbe kuldeni...

Bulykin
Thorgan Hazard S.V. Zulte Waregem csapatához került kölcsönbe!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

miezviz
Idõpontok:
Szept. 19. Juventus (H)
Okt. 2. Nordsjaelland (V)
Okt. 23. Shakhtar (V)
Nov. 7. Shakhtar (H)
Nov. 20. Juventus (V)
Dec. 5. Nordsjaelland (H)

Remélem legalább a Juve elleni meccseket adja a Sport 1, bár ha a Real-City vel lesz 1 idõben akkor nem.

hedonist
Az "olasz" on a hangsuly, harmatgyenge olasz bajnoksagban lett bajnok. Meglatjuk persze, barmi lehet, de en most erosebbnek erzem az ukranokat.

miezviz
A veretlen Olasz bajnokot? 😊
Nem lesz az egyszerû, Sahktar van túlbecsülve szerintem.
Fogadnék h idegenben a Juvét nem verjük meg sajnos.

hedonist
Ukranok a legkemenyebbek talan.. Juvet sztem siman verjuk.

hedonist
BL csoportunk:

CHELSEA
Sahktar Donetsk
Juventus
(az a dán)😄

Japep

Szívesen. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Attól, hogy lefordítom a chelseafc.com híreit magyarra az még nem magyar "sajtó", úgyhogy jogos. 😄

Egyébként én is utálom a szenzációhajhász magyar szennyeket, de azért a külföldieknek sem kell szégyenkezniük.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miezviz
Köszönöm Szépen!

hedonist
Leszámítva Japep írásait a CFC.hu-n. természetesen 😛

Japep

Csak neked.

Amúgy nem, már korábban is gondoltam rá, de így megadtad a lökést hozzá... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Nem olvasok magyar sajtót, fõleg nem sportról, sajnos szánalmasak ezek az oldalak itthon.

miezviz
Kár h nem angolba vagyok pro :/
Fordította valami oldal?

contraste
Egyetertek, en mar fifaban 33- ast adtam neki Bulykin!😄

ain't got no history

Japep
Na ezért nem hiszek én nektek, amikor a cfc.com elõtt belinkeltek ilyeneket... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB