Chelsea Fan Club
  • miezviz
    Nagyon érdekes ide beolvasni és átolvasni az állítólagos Chelsea drukkerek siránkozását.
    Nos, kérdem én, hogy mi a kóchengeres redvás törött lábú kutya picsájáért nem mindegy nektek ITT Magyarországon, hogy ki az edzője a csapatnak.
    Hogy gondoljátok h innen ti megkérdőjelezitek a vezetőség döntéseit, beleláttok ti ebbe?
    Abra mindig is jót akart, élete ez a csapat és be lehet vallani majd minden húzása nyerő volt.
    Nekem kibaszottul mindegy ki az edző tőlem akár még Urbán Flóri is lehet, szarok rá, csak nyerjen a csapat!
    Egyesek úgy kezelik itt ezt az edző kérdést mint valami játékszert amit megfigyelhetnek h h alakul, ez itt már vér profizmus Benitez lehet régen szidta a Chelsea-t, mert akkor éppen az volt a dolga, főleg h José akkoriban szintúgy nem tisztelt se istent sem embert nagy csatákat vívtak amihez ez hozzátartozik.
    Benitez profi most mi oldalunkon akar harcolni, kihivásért, pénzért vagy kutyaszarért, tökmindegy lényeg h kilábaljon ebből a csapat.
    Benitez mellesleg nem akárki sorolhatnám az eredményeit de felesleges ha nem vagytok 13 évesek talán emlékeztek miket ért el, miért nem lehet támogatni? Miért kell ellenségeskedni? el kell fogadni az adott edzőt és támogatni, mert ezekkel az ellenségeskedésekkel csak a csapat van megzavarva amit az angol szurkolók 5% csinál az sem normális, ahogy táblákon tiltakoznak. Ez elenyésző, csupán ki van emelve fel van kapva.

Engem nem érdekel ki az edző minden meccset végignézek 1 perctől a végéig és annyi meccsre megyek ki ordítani amennyire csak tudok.