Chelsea Fan Club
  • Bulykin
    Benitez korábbi nyilatkozatai még Poolos korából:

"A Chelsea nagy klub, minden edző egy ilyen csapatot szeretne irányítani. Én azonban sosem vállalnám el, a Liverpool iránti tiszteletből. Számomra csak egyetlen klub létezik Angliában, és az a Liverpool." (2007)
    ...
    "Ha a Chelsea naiv és tiszta játékot játszik, akkor én vagyok Piroska." (2007)

"Nekünk nem kell, hogy a szurkolóink zászlókat lengessenek. A mi szurkolóink szíve mindig velünk van, és ez az, amire szükségünk van. A szurkolók szenvedélye az, ami segít meccseket nyerni, nem pedig a zászlók." (2007, amikor a két csapat összekerül a Bajnokok Ligájában. Ez az idézet azóta is kint van a Liverpool edzőközpontjának falán)

"Biztos vagyok abban, hogy a Chelsea nem szeret a Liverpoollal játszani. Amikor csak beszélnek, beszélnek és beszélnek a meccsünk előtt, az azt jelenti, hogy aggódnak miattunk. Vagy talán félnek?" (2007)

"Jóbarátok vagyunk mindaddig, amíg a Liverpool el nem kezd nyerni. Akkor mintha meggondolná magát." (José Mourinhóról, a Chelsea akkori edzőjéről)

"A meccs után Sheila, aki a fő lelátó jobb oldalán ült, odajött hozzám, és azt mondta, hogy a labda átment a gólvonalon. Nagyon őszinte ember, ezért ez bőven elég volt nekem. Gól volt." (2005, Bajnokok Ligája-elődöntő, mikor Luis Garcia gólját megkérdőjelezte a Chelsea. Shelia Rafael Benítez titkára volt Liverpoolban)

"Szerintem az Arsenal 2-3 évvel ezelőtt sokkal jobb futballt játszott, mint most a Chelsea. Meccsket nyertek, és izgalmas volt nézni őket. Akárcsak a Barcelonát és a Milant. Ezek a csapatok egyszerűen izgalmasak voltak, így hogyan tudnám most azt mondani, hogy egy Chelsea a legjobb csapat a világon?" (2005, miután a Chelsea megnyerte első Premier League bajnoki címét)"