Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
Hivatalos mezszámok:

Azpi: 28

Moses: 13

CFC.com

Courtois oké, hogy kölcsönben van, de a 13 az övé:S

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

szabii98
én a pepsifoci fészbúk oldalán találtam.

I met God. She's black

Tyler1
Na, ez jó oldal, thx! Meccs összefoglalóknál van részletes stat mindenrõl, mindenkirõl 😄

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

hedonist
Ezt

érdemes megnézni, csak passz stat, Baines-szé nem rossz😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist

Tyler1
De ez meg nem a játékosoké 😄

szabii98
jaja egész normális. fura, mert sokan azt hihetik róla hogy azért igazolt a chelsea-be , mert bl gyõztes, van pénz meg minden, de egyáltalán nem, nincs elszállva magával , semmi. Nagyon nagy játékos lesz belõle 😄

I met God. She's black

hedonist
Én itt szoktam nézni, görgesd le, ott van, passzok, pontosságok százalékokban, szerelések, labdabirtoklás több tekintetben lövések stb.

Tyler1
Sky-on csak ilyen általános statokat találtam, passzokat, lövést, meg pontosságot nem jegyeznek.

bakkerman
én azt hittem jóval több idõ kell majd neki a beilleszkedéshez,meg a nagy vételár miatti nyomás is közrejátszik,de nem így lett,a Chelsea legjobbja eddig ebben a szezonban,kiváncsian várom hogy alakul a sorsa nálatok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

hedonist
A SkySportson minden meccs után van ilyen stat összesítõ, több info is van.

Ami teljeskörû infot ad, az fizetõs, vmi scout oldal..

Tyler1
Látom ez vmi mobil cucc, de van olyan oldal ahol ilyen statokat meglehet nézni? Mondjuk meccsek utáni érdekelne, nem ilyen összesített.

hedonist
Egy kis nyilatkozat Edennel, tök normális..

Minimális arrogancia, önbizalom benne van, de sztem ez kell ahhoz, hogy így játszon😊

szabii98
ezt most találtam, tényleg baromi jól játszik Hazard! 😄

I met God. She's black

Japep

Valakinek esetleg a Newcastle elleni meccsrõl a gólok külön-külön letölthetõ formában, esetleg gólösszefoglalóban? 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Azpilicueta a 28-as, Moses pedig a 33-as mezszámot kapta.

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

miezviz
Persze 100% h lesznek szürke meccsei, de kinek nincs?
Én Torrest akkor is szerettem amikor majd ezer percig nem vágott gólt 😄
Mentálisan kell erõsnek lennie, h ne foglalkozzon a sajtóval amikor majd rászállnak, mert elkerülhetetlen h lesz ilyen.

Most az az új h Ronaldo elfejtett focizni Maridban.. 😊

contraste
Persze, ez a sajtó, Hazard is isten, aztán lesz egy rossz meccse és már temetik, emg overrated meg ráhúzzák a vizeslepedõt.

Helyén kezelve a dolgot én bízakodó vagyok😊

ain't got no history

miezviz
Hazardal új dimenziók nyíltak meg elõttünk játékban, támadásban, mindenben!
Ezt a Newcastle menedzsere nyilatkozta, de ezt mindenki láthatja!
Hatalmas player a jövõ aranylabdása, Torres magára találásának legfontosabb személye!
Miért van olyan érzésem h Hazardot még látjuk Real Madrid mezben 😊

Forza Italia
lesérültem. küldjétek már el nekem 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Japep

Persze, ez így van, csak már sokan bajnoknak kiáltanak ki minket úgy, hogy nem volt komoly ellenfelünk (komoly alatt bajnokesélyest értek).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Így van, az elõjelek jók, így kell kezdeni, h a legnagyobb ellenfelek ellen is meglegyen a bátorság és önbizalom, és akkor a City is félhet.

hedonist
Ha a hölgy a középpontja a posztnak, igen õ a csapatorvosunk😊

Steve Downie
(L)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Japep

Ez igaz, de ne feledjük, hogy eddig a legnagyobb ellenfelünk a Newcastle volt, hazai pályán.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
2-2 lett, nagyok közül nekünk indul a legjobban az idény😊

hedonist
City nem valami acélos, Pool már vezet!

hedonist
<#eljen>

Arsenal idén még gólt sem rúgott, MU 1 gyõzelem, 1 vereség, Spurs gyenge, Nemsokára meg drukkolhatunk a Poolnak, hogy elkapja a City-t.

Persze még az elején vagyunk, de bíztatóak a jelek.

Bulykin
Hazard az elsõ játékos a PL történetében, aki az elsõ 3 meccsen egymás után lett a mérkõzés embere!

Moses én se értem miért igazoltuk le...de abban bízok, hogy pozitív csalódás lesz, mert azért ellenünk az elsõ fordulóban jól tolta 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
Hát meglátjuk, mindenesetre nagyon hosszú és kõkemény idényünk lesz, és reméljük elkerülnek a sérülések, de bármikor benne van és akkor majd milyen jó lesz, h ennyi minõségi emberünk van.

Persze félõ, amit Japep mond, hogy hányan akarnak majd távozni padozás miatt:s

Bencee7
Moses nálam is kicsit a miért kellett kategória, Marin játéka nekem tetszett, biztos jó a srác, de most, ilyen kerettel nem érzem szükségét :\

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Japep

Persze láttam, de engem még nem gyõzött meg. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Marint? felkészülésiken láttad? Ha neki is sikerül beilleszkedni, óriási erõsítés lesz.

Csak egy gond van vele, ennyire sérülékeny, hogy már most kidõlt..:S

Japep

Hát ne legyen igazam, de õ az egyik, akit nem értek, miért. A másik Moses. Emellett a keret mellett én nem látom, miért õk lennének az állandó kezdõk - ha csak nem kezd bele komoly rotálásba RDM, ehhez viszont a játékosoknak is tûrniük kell, hogy kb. csak minden második meccsen játszanak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Elvonultak a felhõk a Bridge fölül😊

Ha ez a labdája amúgy célba ér, és nem fejeli ki a védõ, akkor az gól, mert nagyon pontos volt😊

Sztem Marin amúgy kezdõ lesz. Most ugye Bertrand játszott balszélen, ha felépül, Marin fog.

miezviz
Én sem kritizáltam soha, szívét lelkét kitette mindig!
De a mai Torres nem csak küzdeni tud hanem villanni is szerencsére 😊

Japep

Torres kezd belejönni a gólokba is, bár én elõtte is megláttam benne a hasznosságot.

Azért nem semmi, ahogy összehozták... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Igen, erõs, de ennek meg az a hátránya, hogy sokan nem fogják a padon tölteni a karrierjüket és így elmennek lehet fél/1 év utána... :S

Van egy pár ember, aki nem zavarna, viszont vannak páran, akik igen.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miezviz
Értékes gondolat azt aláírom.
De más vélemény 😊
Remélem idén bizonyít Lamps neked is hedonist.

Más: Azon gondolkodtam, hogy vicces mekkora csata lesz még a kispadra kerülésért is!
Essien, Sturridge, Moses, Marin, Meireles,Romeu õk alap padosok de kell még ugye kapus meg ott lesz Cahill vagy Luiz tehát kiszorul valaki meg az új spanyol srác.
Nagy nevek akik közül csak 3 an lesznek mindig becserélve, ez azért nem akármi! Erõs most a keret nagyon!

hedonist
Sajnos en nem igy latom, Kov meccsen, amin kezdo lesz meg lehet majd figyelni a jatek gyorsasag kulonbseget, eladott labdak.

Nekem is nagy kedvencem, mint sokunknak, de sajnos eljartfelette az ido mega kenyelem.. Drogbara ez egyaltalan nem volt igaz, egy ross szot nem szoltam ra soha, rajtam mulna ma is o lenne a kezdo.

RDM meg h miert jatszatja? Lathattuk mi tortenek, ha vki belenyul a Chelsea hierarchiaba.. Letezo jelenseg, sajnos. Erdekes mas csapatban az oregek elfogadjak, mar nem 90 percesek, Scholes, Giggs..

En igy latom.. Persze vannak jo pillanatai, meccsei, de pl a Wigan elleni 11 est is majdnem megfogta a kapus.. Teny, bement, de a szerencsen mult. Volt ido mikor Drogba rugta tavaly elott asszem.. Nem veletlenul.

Sajnalom, ha valaki tul kemeny velemenynek tartja, teny, h en biralom a legtobbet, de talan azert, mert sokan nem veszik eszre.

miezviz
Ezt én is észrevettem h hedonist jogtalanul sokat kritizálja Lampsot.
Jelenleg bõven befér még mindig és még mindig klasszis, tavalyi Barca meccsekre is elég gondolni mi paszt adott Ramiresnek.
Azt sem vettem észre h lassítja a játékot mert nem így van, akkor RDM sem erõltetné 😊

Boldog vagyok ahogy eddig mennek a dolgok 😊

Bencee7
Azért lassan befejezhetnéd a folyamatos Lampard fikázást<#ejnye1> Szerintem pont ugyanúgy és ugyanoda lõtte, ahova Lamps szokta, nem is volt vele baj...
Ramires is padozott, pedig tudtommal õ nem sérült 😊

Amúgy jó meccs volt, Torres gólnak nagyon örülök, Hazard meg elképesztõ <#taps>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Az bizony a 6. gólpassza volt, mivel a FIFA beleszámolja a kiharcolt tizenegyeseket is (már ha egybõl értékesítik persze)

Hazard lesz alighanem a hónap játékosa.

hedonist
Azt hiszem kijelenthetjuk, h akik azt mondtuk Torres kore csak csapat kell, igazunk volt.

hedonist
Igaz, igy folytatja uristen.. Bele se merek gondolni mi lesz itt😄 befutnak meg marinek is oscarral...

Japep

A bajnokságban "csak" a negyediknél jár még. 😄 + Összehozott 2 büntetõt is.
Hihetetlen ember.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Hazard 6!!! odik gólpassza, és micsoda, na meg már 1 gólja is van😊

hedonist
MIJÁTÉÉÉK TOOOOOOOORRRRREEEEESSS!!

hedonist
halkan megjegyzem, kicsit jobban lövi, mint Frankie:s