Chelsea Fan Club
-
Etelkozi Vata #22121 Bennem 3 dolog motoszkál:
1. Kikérem magamnak, hogy a fogadási oddszok alapján a Chelsea (ismétlem, a Chelsea) hazai győzelmére 4,7-szeres pénzt fizettek. Ez botrányos, vérlázító, arcpirítóan szánalmas. Meg is sápoltam az Szrt-t. Megérdemlik. /lásd: végeredmény. Szrt. köszönöm!)
2. Világ életemben hányingerem volt az agyon ajnározott, túlsztárolt csapatoktól és játékosoktól, és ez most sincs másként (sok más egyéb mellett ezért is lettem Chelsea szurkoló, hiszen egy időben Abramovics, Mourinho és az összevásárolt sztárcsapat elleni gyűlölködésnek komoly divatja volt 2004-2005 táján.). Sajnos köpni tudok, amikor verhetetlen Barcelonáról és Mars-ról jövő Messiről hallok. Ha csak néha, az hagyján, de amikor kinyitom reggel a csapot és víz helyett Barca folyik belőle, köpnöm kell. Bocsánat. /Ez így volt a Ronaldinhos Barca idején is, akiket meg is picsáztunk... )
3. A Barcelona ellen nem lehet nyílt támadó játékot játszani, mert nagyon jól tudja mindenki, hogy amikor a Messi labdát kap és 5 méter szabad terület van előtte bárkit átjátszik lendületből, és aztán baszhatja az ellenfél. A Chelsea immár sokadszor bevállalta, hogy szénné védekezi magát fegyelmezetten, koncentráltan, és ha csak egy lehetősége lesz, akkor abból az egyből próbál megélni. Sokadszorra sikerült a kékeknek, ami másoknak soha, lehozta a meccset kapott gól nélkül győzelemmel. Lehet fikázni.
4. (tudom, hármat ígértem). A Barcelona a 90-es évektől kezdve, amikor találkozott a Chelsea-vel, soha, semmilyen mérkőzésen nem tudta legyőzni a Chelsea-t, ha a kékektől nem állítottak ki senkit. Aki nem hiszi, járjon utána. (Ráadásul a piros lapok többsége meglehetősen kamu volt... Drogba, Del Horno, csak hogy a legklasszikusabb kamukat említsem.) A Barca összes győztes meccsén emberelőnyben játszott.
Azzal zárom gondolataimat, hogy egy elvakult, fanatikus, meccsre járó, Chelsea fanatikus vagyok, elfogult véleménnyel.