Chelsea Fan Club
  • Japep

Én úgy vagyok vele, hogy én sem hiszem el, hogy AVB elfelejtett volna edzősködni - a szezon elején voltak pozitív jelei nekem a szép és eredményes játéknak, de az azóta valahogy elmarad... :S
    Ettől függetlenül küldött már el kevesebbért is edzőt Abra, szóval megérteném (és szerintem mindenkinek elfogadható lenne) ha elküldené, de nem szeretném.

Torresről meg nemrég láttam egy elemzést, hogy milyen támogatottságot is kapott pl. a L'poolban és itt milyet kap - ezek után én is teljes vállszélességgel Torres mellett állok és én is azt mondom, hogy nem felejtett ő el játszani, csak nincs háttere itt... :S
    Volt egy videó is a góljairól - hát azok bizony hiányoznak, nem semmi egy ember...

Azért a BL-ben indulni egy ekkora presztizsű csapatnak alap. Azért mindenképpen mínusz - mind anyagilag, mind morálisan -, ha EL lesz belőle... :S Persze, annyiban igazat adok neked én is, hogy (sajnos) nincs olyan csapatunk, ami képes lenne BL-t nyerni most.

Én is úgy vagyok vele, hogy a szezon végét mindenképpen várjuk ki Boassal, igaz én adnék neki még egyet. Inkább a stábbal kezdenék már akkor valamit, végül is én még mindig azt mondom, mióta nincs Clark, és nincs Wilkins, azóta vannak itt gondok... :S Lehet, hogy Di Matteo nem megfelelő másodedzőnek, de lehet ez is csak feltételezés. Miután elment Wilkins és jött pl. Emenalo, azóta "nézünk ki" így... most meg ugyanaz Robertoval... :S Persze nem mondom, lehet tényleg Boas hibája, de én kivárnám, mi sül ki belőle - ennek a szezonnak úgy is lőttek, még az FA-ban lehet esélyünk (meg persze még a BL-re is kimehetünk egy teljesen más felfogásban, de azért erre kis esélyt látok sajnos).