Chelsea Fan Club
  • Japep

Azért nem lehet mindent AVB nyakába varrni. Igaza van az előttem írónak, hogy ennyi edző nem lehet hibás.
    A szezon elején minden jel biztató volt, tetszetős és eredményes focit játszottunk (legalábbis ennek jelei mutatkoztak) - sajnos ez ma elmarad... :S

Nincs szinte olyan játékos, akire ne lehetne valami panaszunk... Semmi élet nincs bennünk, semmi motiváció... semmi... Szinte az egész bagázs csak alibizik, kevesen vannak, akiken látni, hogy zavarja őket ez a helyzet (ez az eredmény) 1-1 meccs után...

Persze lehet, hogy AVB hibája, mert nem tud motiválni, ezt aláírom. De ne mondjuk már rá, hogy balf.sz, azért már csak tett le valamit az asztalra.

Az meg, hogy sokan tényleg CA-t sírják vissza - erre nem tudok mit mondani (ezt most nem pont csak rád értem, nagyon sok helyem olvasom ugyanezt a kívánságot). Mi volt itt, mikor idejött CA? A második évében szinte mindenki úgy kirúgta volna, hogy az csak na... És ez tény.
    Szinte mindenki azt kívánta, bárcsak eltűnne, most meg jöjjön vissza?

Ha ennyi NAGY edző megbukik itt, nem biztos, hogy velük van a gond...
    Mourinho - sajnos róla is elmondható, hogy kezdett esni a játékunk és azért (is) tették ki... (igen, tudom, más is volt a háttérben, de ez volt a végső löket)
    Grant - hát rá csak átmeneti megoldásként számítottunk (sajnos ?)
    Scolari - szinte ugyanez a játék, mint most
    Ancelotti - szintén
    AVB - mostanában szintén... :S

Igen, Hiddink tudott valamit, akkor bárki jöhetett és vele szinte csak mi voltunk képesek úgy ahogy megfogni a Barcát (nem kaptunk gólt a Camp Nuoban és ki sem kaptunk tőlük!).

Ennyi nagynevű edző és mind bebukott... :S Sajnos elgondolkodtató, hogy itt csak egy dolog közös, a csapat magja... :S
    Nem tudom, mire jutunk, de nagyon nem jót sejtet, hogy Abra a csapat körül lebzsel... :S

Nem tudom, mi a megoldás, de én még valahol mindig a motiváltság hiányát látom a legnagyobb hibának...