Chelsea Fan Club
  • Japep

...de ma mind a kettő tizenegyes megadható volt...

Igen, ez így van. És én is azt mondom, hogy ha egy csapat 3-0-nál nem képes tartani az eredményt, hát... az csúnya.
    Igaz volt két büntető, így nem csak rajtunk múlt, de az is igaz, hogy ilyenkor már kerülni kellene az olyan helyzeteket, amikből büntető lehet.

És igen, megadható volt - és az ilyen a bírón múlik, hogy befújja-e, vagy sem - csak az a szomorú, amivel szerintem nem vitatkozhattok, hogy ezekből a kétes helyzetekből a MU általában jól jön ki. Ott van pl. valamelyik évről az a temérdek hosszabbítás, amire bizonyíték, hogy azóta is emlegetik a kommentátorok, hogy "Fergie time".

Általában elmondható, hogy ha oda befújok egy büntetőt, akkor olyan helyzetben hajlok visszaadni ezt a másik csapatnak (persze nem minden áron, csak ha tényleg megadható, akkor megadja) - erre itt még (már másodszor, ami megint csak rohadt ritka, hogy egy csapat egy meccsen kettőt kapjon) nem hogy mi kapjuk, hanem ti egy másodikat - és ez annak képében, hogy 3-0 volt az eredmény, nem kevesebb, mint érdekes.

Egyébként én Webbet sosem tartottam PL szintű bírónak, máig sem értem, hogy kaphatta meg ezt a meccset is... :S