Chelsea Fan Club
-
Pares #20634 Te Jó Ég! Már azt hittem, hogy az utolsó percben vesztik el megint a meccset, ráadásul az távolról sem volt 11-es.
Összességébén nem mondhatnám, hogy szarul játszottak a fiúk, de a gólhelyezetek kialakítása és értékesítése még mindig nem megy úgy, ahogy kéne.
Aki ma megfigyelésem szerint kiemelkedően jó volt, az David Luiz és Ramires. Előbbi szinte mindenhol ott volt, hajtott mint az állat, utóbbi pedig rengeteg labdát szerzett, főleg a második félidőben (legalább is én csak azt láttam).
Aki nagyon gyengén játszott, az Lampard, Torres, Anelka és Cole voltak, legalábbis ők nagyon nem hozták azt a szintet, amit kellett volna. Lampard elképesztő, hogy mennyi labdát elvesztett. Torrest a második félidőben nem láttam egy darab helyzetben sem, amit tudott, azt elvesztett, Anelkát abszolút nem láttam, csak néhány labdavesztésnél, Colet meg még labdavesztésnél is alig láttam, annyira halovány volt a játéka.
Ja, Ivanovicot kihagytam volna? Annyira szar volt, hogy az már értékelhetetlen. A második félidőben sorra vesztette el a labdákat és rontotta el a helyzeteket, passzokat.
Cech külön díjat kap ma nálam, mert volt pár jó védése, és mert megfogta a legvégén a tizit. Ő jól játszott, hozta a szokásos stabilan jó teljesítményét.
Javulnia kell a csapatnak, mert még ha így az egész csapat egyben nem is játszott olyan szörnyen, de vannak egyének, akik szörnyen rosszul teljesítettek ma. Ha így folytatják, még matematikailag se lesz esélyünk a bajnoki címre...