Chelsea Fan Club
-
Pares #20618 Számomra teljesen egyértelmű, hogy itt fejekben van a gond. Mindenkiben látom, hogy képes lenne simán bajnoki teljesítményt nyújtani. Drogba, Lampard, ők nem öregedtek még ki fizikailag, a mentalitással van a gond. Az akarással. Murinho és Hiddink ezt tökéletesen tudta indukálni a játékosokban, de azóta senki más nem képes ilyenre. Szerintem ezek a játékosok mindennemű bonyolultabb taktika nélkül is szépen elfociznának. Az edző dolga itt főleg a mentális gondok kiküszöbölése, hogy helyrerakja a játékosokat, amikor lusták, vagy biztassa, motiválja őket. Ancellotti, Scolari és Grant erre jellemüknél fogva képtelenek (voltak). Egyetértek Japep-al, szerintem is nagy szerepe volt a csapat formálásában Wilkinsnek.
Felfoghatatlanul balfasz vezetése van a csapatnak évek óta. Össze-vissza év közben is elküldözgetnek rég ott dolgozó embereket, de ami számomra abszolút, totálisan érthetetlen, hogy azzal a "Kibaszott Ferreira"-val mi az Isten nyilának hosszabbítottak szerződést, és hogy miért teszik be elkúrni a meccseket? Egy falábú, lassú, fantáziátlan és technikátlan senki az én szememben. Az, amit Ő csinál, az semmi. Az, hogy megkapja a labdát, és jobb esetben csak rögtön továbbpasszolja, vagy ahogy az általában lenni szokott, elbalfaszkodja, arra én is és bárki más is képes. Ilyen játékosra a csapatnak abszolút nincs szüksége, és nem értem mit látnak benne évek óta, amikor 0-val egyenlő teljesítményt nyújt. Lehet, hogy ha rátennénk az átigazolási listára, mint eladó, nem kellene senkinek...