Chelsea Fan Club
  • asfa
    igen észrevettem, nekem az idő hiánya miatt van ez, hogy kevesebbet írok ide, de mindennap olvasom :)
    Félre ne értsen senki, imádom Drogbát, az egyik kedvencem, Lampard után, olyan sorsdöntő gólokat rúgott nem is akármilyeneket emlékezzünk Barca elleni itthon győzelemre amikor sarokkal eltolta és fordulásból jobbal bevágta 20-ról vagy egy idegenbeli Everton 3-2-re amikor 30-ról rúgott nem akármilyen gólt. Egy szó mint száz, imádom, csak én azt látom a játékán attól függetlenül, hogy meccseket dönthet el, hogy már nem akar annyira mint a fentebb felsorolt mérkőzéseken! És ez normális, eljön minden játékos életében, és szerintem nála ez eljött! Én így látom, lehet megkövezni, de ez már nem AZ a Drogba, akit megszerettünk, és nagyon ritkán jön belőle elő, ami egy ilyen kaliberű csapatnál kevés!
    A többi gond pedig fejekben van amit szerintem az edzőnek kell helyreraknia, tudjuk jól hogy mennyire más, ha belép egy Ancelotti az öltözőbe meg egy Mourinho... kicsit máshogy képesek hatni a csapatra.. Tudjuk jól ki erőteljesebben! Ancelottiról ennyit