Chelsea Fan Club
-
... a naptárról, utoljára ...
Ma elmentem érte, így láthatom teljes egészében - mit ne mondjak, felülmúlta a számításaimat, nagyon tetszik. :)
Így néz ki a falon (ezen látható, hogyan néz ki a fehér keret rajta).
Itt van pár kép a "hibásról", ezen látható a borító is (az utolsó három képen lévő fehér "koszra" ne figyeljetek, poros volt a szkennerem... :D).
- tehát itt a borító (ezen látni, hogy ez pedig keret nélküli)
- ezen a képen látható amiről beszéltem, hogy nem teljesen éles egy-két játékos száma (akiében 5-ös, 6-os, 9-es szerepel) valamint a névnapok is, és a hónap ékezete
- ezen a képen pedig a hónapok tetején lévő elemek, és szintén a névnapok láthatóak
Hangsúlyozom - ahogy láthatjátok is - minimális hibák, ha nem szólok, lehet észre sem vennétek. Azt is hangsúlyozom, hogy ezeket már kijavítottam, tehát a jó naptáron (5500 Ft) nincsenek meg.
Az ajánlatom továbbra is fennáll, tehát ezt a "hibásat" lehet vinni a készítés árán, azaz 4500 Ft (+ postaköltség). Egy új naptár pedig 5500 Ft (+ postaköltség).
Azt is elmondanám, hogy nem azért adom 5500 Ft-ért, mert ebből akarok megélni. Ezt csak magamnak csináltam, nem ebből a célból, az csak mellékes - viszont egyedi, 1 hetet eltöltöttem vele, járkálni kell nyomtatni, spiráloztatni (ezekért külön napon kell bemennem a városba). Ezért az a plusz költség, hogy megérje nekem is.
Ha senki nem veszi meg, egye fene, tényleg nem ez volt a célom.
Amit kérni szeretnék, hogy aki jelezte érdeklődését az ártól függően, az írja már meg, hogy kell-e vagy sem.
Továbbá ha valaki(k)nek kellene a "hibás", azt is jelezzétek időben.
(Lehet itt is és privátban is.)
Ez ügyben többet nem írok ide, csak ha kérdés van.
Üdv.