Chelsea Fan Club
-
... a naptárról:
Sikerült kinyomtatni. A spirálozás még hátra van, bent kellett hagynom, holnap délután megyek érte - majd megírom, megfelelően csinálták-e meg.
Az árról: összesen 4500 Ft-ba került (ez még nem fix annyiban, hogy a spirálozásért még nem fizettem ki, de elvileg megbeszéltem az árat). A nyomtatást szerintem kedvező áron sikerült elintéznem abból kiindulva, amit infónak kaptam másoktól (azon számítás szerint csak a nyomtatás lett volna ennyi). Igaz a főnökük meglátta, és csak annyit mondott, hogy ezt nem nyomtatja ki ennyiért, ez többe fog kerülni, mert "festéktemető". Ennek ellenére ma kinyomtattam még egyet és az ár változatlan volt (ezt csak azért írom, mert lehet, hogy a későbbiekben ez bekavar). Úgy gondolom, mivel egyedi, és - ez nem dicsekvés, de még a nyomtatós csajok is dicsérgették - jól néz ki, és azért 1 hetem minimum ráment (+korrigálás tegnap éjfélig), így az ára: 5500 Ft + postaköltség.
A/3-as, kemény papírra megy, nem fotópapír, de jól néz ki, nem matt. Nem tudták keret nélkül kinyomtatni, így van rajta egy 5 mm-es fehér keret, de szerintem semmi baj vele, nem rontja el.
Persze még várjuk meg, milyen minőségű lesz ez a spirálozás, megfelelő lesz-e. Elvileg lesz akasztó, átlátszó fedlap és kemény hátlap.
Az első nyomtatással voltak kisebb gondok (ha szükséges, készítek róla képeket):
- a fehér keretet kicsit elrontották, így muszáj volt levágnom róla - ebből adódik, hogy a szélén látszik, hogy utómunka volt vele
- a névnapok, a hónapok ékezete, 1-2 játékos száma, a felső rész egy kicsit életlen (ezt javítottam már, a második nyomtatással semmi gond)
- a spirálozásról még nem tudok mit mondani, majd holnap
Ezen hibák miatt, ha valakinek kell ez a naptár megkaphatja a készítési árán, azaz 4500 Ft + postaköltségen - vállalva, hogy nem tökéletes (de persze nem is olyan nagy hibák). Tehát reklamáció nincs, tudja milyen hibákkal vette meg.
Ennyit tudok mondani, holnap számomra is kiderül , hogyan is néz ki kész állapotban.