Chelsea Fan Club
-
Pares #18769 Azt álmodtam, hogy a meccs vége után, miután már csak a Chelsea játékosok maradtak a pályán, meg Carletto, mind leültek törökülésbe, Essien beugrott a nézők közül a pályára (nem a kispadról vagy az mögül :D) és úgy lebaszott mindenkit, hogy sírvafakadtak a játékosok meg Carletto is.
Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, de tegnap este kurva ideges voltam, legfőképp az impotens támadásainkra, utánna a szervezetlen védelmünkre, továbbá a bíróra, aki simán megadhatott volna 2, de akár 3 tizenegyest is (Ivanovic egyértelmű lerántása, Drogba két kézzel való földretiporása továbbá Malouda föltartása). Az Inter, ha az eredményt nézzük, megérdemelten jutott tovább, viszont ha a teljesítményüket is figyelembe vesszük, akkor Ők még a Chelseanél is gyengébbek voltak. A 2 meccset összevéve volt 10 olyan percük, amikor betudták a Chelseat szorítani. Sajnos ez elég is volt nekik. A helyzetkihasználásban leiskoláztak.
De ahogy ma reggel felkeltem, nem volt bennem harag, idegesség. Én még mindíg abban reménykedem, hogy behúzzuk az FA kupát és a bajnokságot. Ha sikerül, akkor én nagyon boldog leszek.