Chelsea Fan Club
  • daver88
    Ancelotti pozitív híreket kapott Cech-ről, legalábbis ezt mondta a sajtótájékoztatón...szóval reméljük nem lesznek belőle hónapok...de viszont itt az alkalom Turnbullnak megmutatni, miért is igazolták le nyáron, persze ha nem Hilárió véd addig minden meccsen

Amúgy sztem is jó meccs volt, Kalou esete sztem 11-es volt, a jobb lábát kirúgták, bár kétségtelen, hogy már "eldőlőben" volt. (szép magyarsággal)

Középen nem lehetett átmenni, bal oldalon próbálkozott Maloud több-kevesebb sikerrel...a legtöbbször viszont azért nem tudta beadni a labdát, mert nem nagyon volt senki a 16-oson belül...Ivanovic a jobb oldalon kevesebbet futott fel, bár neki nem igazán ez a posztja sztem...Be kell vallani, hiányzik egy jó formában lévő A.Cole, ill. Bosingwa..tényleg vele mi van?? nagyon rég láttam játszani..Előbbi meg egy ideig sajna nem is lesz..

Nyáron csatárt kell venni, mert muszáj...Drogba kevés egyedül ilyen kaliberő csapatok ellen..

be is fejeztem, nekem nagyjából ennyi jött le a meccsből...visszavágóra meg egy szerény 2:0-át jósolok..:)