Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hedonist
west stand uppert ajánlom én ott voltam faszentos:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Krisz018
Én is egy hazai bajnoki meccsre akarok kimenni.

Csak a helyekkel nem vagyok nagyon tisztába hogy melyik merre van és hova érdemes megvenni?

Segítene valaki benne?

West Stand lower--£48

West Stand upper és middle--£60

Matthew Harding lower--£45

Matthew Harding upper--£48

Shed End lower--£45

Shed End upper--£48

East upper--£48

Japep

Már készülõben van az új design, hamarosan végzek vele... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

Hát Londonban még nem ... én most voltam kint a Kolozsváron a CFR elleni meccsen, de ebben a szezonban tuti megyünk tesómmal egy hazai bajnokira... :D

+ ha a "közelben" (talán pont a Puskás-stadionban... :D ) lesz BL meccs, akkora oda is megyünk - ha tudunk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Közületek volt már valaki kint meccsen?

Krisz018
Köszönöm. Most regisztráltam a True Blue tagságra. Már le is vonták a 42£-ot. Négy héten belül levélben megérkezik a Teamcard, majd további két-három hétre rá a membership pack.

Japep

Info, többet nem tudok ... talán a cfc.hu fórumán többet tudnak.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Helló

Tud nekem valaki segíteni jegyet rendelni/venni Chelsea meccsre? nagyon köszönöm elõre is. Üdv.

Japep

Ez még nem sok mindent jelent, 2 forduló ment le, nem igazán lehet még semmit sem mondani ... meg várjuk csak ki a végét, 2 forduló múlva Burnley ... ki tudja ... :S

GO BLUES! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
és azelõtt 2 évig? cöcöcö...

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Tyler1
jó tény h erõsek vagytok, dem ajd kiderül :) gyõzzõn a jobbik :D
(amúgy Tevez még hanyagolható kár volt na de CR...<#szomoru1>)

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kocka08
Túl sok nektek a Homo meg a Tevez elvesztése..<#nyes>

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Kocka08
Idén nem látom esélyét annak hogy valaki megelõzze a Chelsea-t….

Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz

Tyler1
most kezdõdött a szezon :D 2 éve szarul kezdünk és a végén ki emeli mindig magasba a PL kupát??<#miaz>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kocka08
Én egyértelmûen Lampard gólt szeretnék látni….

hedonist
nem vagyok lokis, sõt egy magyar csapatos sem max mtk, de nem tudom kinek szurkolnék, melyik csapat góljának örülnék jobban:S

Kocka08
Nekem is ez jutott eszembe hogy megyek Loki-CHELSEA rangadót nézni....

hedonist
MINKÉT HÍR JEE! loki megverte a levskit hihiii de nagy:D huh akkor én veszem meg a elsõ jegyet:D

Kocka08
Burnley 1-0 Man UTD
Hát nem egy csodás este???<#eplus2>

Japep

Közben a Loki idegenben verte a Levskit, a végén még jön Mo-ra a Chelsea... :)

És nagy meglepetésre Burnley <1 - 0> MU... :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
De szép volt Deco gólja!

T.T.

Japep

Igen, megfelel... <#worship>
Köszi szépen a fáradozásod... :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

külön van, csak flv-ben pár perc és átkódolom
Japep

Jaja, úgy kellene, külön-külön.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

aviban jó?
Japep

A gólokat külön letölthetõ formában megköszönném. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Állítólag azért nem igazolhatjuk már le Agüero-t, mert a club túl késõn tette meg az egyébként elfogadható ajánlatot a madridiak számára.
ha ez így van leszophatnak, mindenki ezt ugatta,h gyorsan kell lépni...

Bulykin
ez a 2.félidõ kúrvanagy volt<#eljen>
Deco szerintem a man of the match<#vigyor3> az elsõ félidõben jól játszott nagyon, a 2.ban meg gólt is lõtt<#taps>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

már 1:3
Japep

Közben 2-1 ... Ballack megérdemelt gólja, és egy jogos büntetõ Lampard révén.

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
sajna nem volt bent

asfa
GO BLUES
Támadunk rengeteget de jol védekezik a Sunderland egyelõre,nem semmi mik maradnak ki,hihetetlen

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bent...
Japep

Sunderland - CHELSEA
- PL 2.forduló, Stadium of Light -
- ma 20:45, Eurosport 2 -
- vezeti : Steve Bennett -

Sunderland :
Manager : Steve Bruce

Fülöp
Bardsley - Collins (c) - Ferdinand - McCartney
Cana - Henderson - Cattermole - Richardson
Jones - Bent

Cserepad : Gordon, Nosworthy, Edwards, Leadbitter, Reid, Healy, Campbell

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Cech
Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
Essien
Ballack - Lampard
Deco
Kalou - Drogba

Cserepad : Hilario, Carvalho, Mikel, Malouda, Sturridge, Anelka, Shevchenko

-----------------------------------------------------------
A csatárpáros tetszik, Deco kevésbé... :S
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
Sunderland - Chelsea Eurosport 2
20:45!! élõ
nem is tudtam h ma meccs leszxD még jó h voltam tippmixelni
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

hedonist
£1.75 m ért leigazoltuk Nemanja Matiæ-ot.

Welcome!

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DONGUBA
bazzzzzzzz most lattam drogba masodik goljat.....keci nagy volt

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hedonist
chelseafc.com

Essien, jövõbeli, havonta megjelenõ blogjának elsõ száma.

hedonist
te jézus atyaúristen mekkora a második gól, mázli, mert tuti beadás akart elnni, de annyi helyzete volt csak neki,h megérdemeltük.

daver88
45 millió font Agüeroért??? valaki tud valami részletesebb dolgot, vagy csak újabb pletyka...

Krisz018
Teljes meccs:Chelsea - Hull City

Japep

Köszi! :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

Japep

Köszi!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Chelsea - Hull City 2-1 Sky Germany .avi
0-1 1-1 2-1

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Krisz018
Valaki a gólokat<#help>

Bulykin
vége:D
hát necces volt, de a lényeg h nyertünk!
Drogba respect<#eljen>

KAMIONOS KOGYO
GRAT srácok!A végén csak be húztuk!<#taps><#eljen>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!