Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Csak a helyekkel nem vagyok nagyon tisztába hogy melyik merre van és hova érdemes megvenni?
Segítene valaki benne?
West Stand lower--£48
West Stand upper és middle--£60
Matthew Harding lower--£45
Matthew Harding upper--£48
Shed End lower--£45
Shed End upper--£48
East upper--£48
Hát Londonban még nem ... én most voltam kint a Kolozsváron a CFR elleni meccsen, de ebben a szezonban tuti megyünk tesómmal egy hazai bajnokira... :D
+ ha a "közelben" (talán pont a Puskás-stadionban... :D ) lesz BL meccs, akkora oda is megyünk - ha tudunk.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tud nekem valaki segíteni jegyet rendelni/venni Chelsea meccsre? nagyon köszönöm elõre is. Üdv.
Ez még nem sok mindent jelent, 2 forduló ment le, nem igazán lehet még semmit sem mondani ... meg várjuk csak ki a végét, 2 forduló múlva Burnley ... ki tudja ... :S
GO BLUES! :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
(amúgy Tevez még hanyagolható kár volt na de CR...<#szomoru1>#szomoru1>)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Úgy félek az autómatáktól is recsegnek ropognak betesszem kihúzom a kártyát karcos lesz áhh...veszélyes üzem ez\" by Nagy Alekosz
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hát nem egy csodás este???<#eplus2>#eplus2>
Közben a Loki idegenben verte a Levskit, a végén még jön Mo-ra a Chelsea... :)
És nagy meglepetésre Burnley <1 - 0>1 - 0> MU... :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Igen, megfelel... <#worship>#worship>
Köszi szépen a fáradozásod... :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ha ez így van leszophatnak, mindenki ezt ugatta,h gyorsan kell lépni...
Deco szerintem a man of the match<#vigyor3>#vigyor3> az elsõ félidõben jól játszott nagyon, a 2.ban meg gólt is lõtt<#taps>#taps>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Közben 2-1 ... Ballack megérdemelt gólja, és egy jogos büntetõ Lampard révén.
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Támadunk rengeteget de jol védekezik a Sunderland egyelõre,nem semmi mik maradnak ki,hihetetlen
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
- PL 2.forduló, Stadium of Light -
- ma 20:45, Eurosport 2 -
- vezeti : Steve Bennett -
Sunderland :
Manager : Steve Bruce
Fülöp
Bardsley - Collins (c) - Ferdinand - McCartney
Cana - Henderson - Cattermole - Richardson
Jones - Bent
Cserepad : Gordon, Nosworthy, Edwards, Leadbitter, Reid, Healy, Campbell
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti
Cech
Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
Essien
Ballack - Lampard
Deco
Kalou - Drogba
Cserepad : Hilario, Carvalho, Mikel, Malouda, Sturridge, Anelka, Shevchenko
-----------------------------------------------------------
A csatárpáros tetszik, Deco kevésbé... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
20:45!! élõ
nem is tudtam h ma meccs leszxD még jó h voltam tippmixelni
<#idiota>#idiota>
Welcome!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Szar Bayern, szar Bayern :)
hát necces volt, de a lényeg h nyertünk!
Drogba respect<#eljen>#eljen>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!