Chelsea Fan Club
-
mindkettőtökkel alapvetően egyetértek, én sem vagyok híve az össze-vissza "divat"igazolásoknak, de ez kényszerhelyzet:) és nem szorítani ki senkit egy csatár leigazolása, mert az most nagyon hiányposzt. Nem aztmondom,h annyi minőségi csatár kell, mint a City-nél, de az sem lehet,h egy potenciális BL,PL győztes jelölt csapatban 2(Dro,Ane) alapcsatár legyen, najó még Kalou, igenis egy Agüero elférne még itt, és nem mellesleg úgy kell egy latinos technikás !gyors!, !fiatal! játékos a csapatnak, mint egy szaharai karavánnak egy kancsó víz.És afrika kupa alatt ki lesz védekező kp azt az isten se tudja... Mindehhez persze kitűnő backup egy Kakuta,Borini,Sturridge,stb motivált társaság. A rossz formánktól meg tényleg ne ijedjünk meg, nagyon nehéz egy egész idényt egyenletesen hozni, ez az a bajnokság ahol a legtöbb pontot kell gyűjteni a végső győzelemhez, itt nem lehet annyit botladozni, mint pl Spanyolországban.
Szerintem vezetői szinten nagyobb annál a diplomácia, hogy elbeszéljenek egymás mellett, attól félek hiába "zsírozott le" már bármit is Abra, ha CA úgy dönt nem kell új arc akkor ez van, mert a tulaj a manager kezébe adja a döntés lehetőségét hiszen ő ért hozzá, kivéve persze az istencsászár Flórián bácsit aki szerint c.roni és kaká kell a győzelemhez.