Chelsea Fan Club
-
Cabell: tényleg felesleges hőzöngeni a bírók miatt több okból is.
1) Változtatni a dolgokon már nem tudsz
2) Szubjektíven ítélsz, és ez így is van rendjén. Ami az egyiknek műesés, a másiknak egyértelmű tizenegyes. Persze, lehet mondani hogy az ember objektív tud maradni, de teljes egészében nem (kis apróságokat teljesen máshogy látsz, mint egy semleges néző).
3) Elfelejted hogy bizonyos meccseken, bizonyos bírói ítéletek pont ellenkezőleg hatottak a végeredményre, vagyis nekünk kedveztek, s ebből következik, hogy
4) A játékvezetői ítéletek (tévedések jó és rossz irányba) hosszú távon kiegyenlítődnek.
5) Talán pont nem egy Chelsea-topicban kellene vitát nyitni a játékvezetés igazságtalanságairól, mert emlékeimben még jóideig kísérni fog egy bizonyos Chelsea-Barca mérkőzés, egy kopasz norvég 'úriemberrel'. Akkor mi mit mondtunk volna, ha velünk történik meg? Hagyjuk már ezt, a kékek is szopnak a játékvezetéssel néha, ahogy a pirosak, zöldek, sárgák, feketék és majd mindenki. Kiscsapatok meg fokozottan. Ettől a felsorolástól függetlenül szerintem különösebben nem kritizálható a tegnap délutáni játékvezetés, inkább áltagosnak mondható.
Invest-nek csak annyit üzenek, hogy konszolidálja magát, mert ez a stílus max a lelátón, vagy kocsmában divat, ez pedig itt egy fórum. Az pedig nem szöveg, hogy "blues" topicban nyugodtan mondhatod a véleményed úgy ahogy akarod, mert ha vonaton 3 üléssel mögöttem beszélsz így a csapatomról ugyanúgy hátramegyek pofánvágni téged, mintha mellettem ülnél.
go Devils. csókolom