Chelsea Fan Club
-
jaj nézd, nem flémet keltettem
elmondom neked miért lett 4-0
bocsánat ha tévedek de az első kettő gól oriási biro baki volt..első gol..fernando torres barátunk félrelökte a védőt, talán pepét beszaladt középre gól..
második 11est kap a liverpool, azért mert heinze talán vállal ért a labdához.. gól 2-0.. egy fél ora alatt elfujt meccsen amikor összesítésben 3-0-ra vezet az ellenfél mennyi esélye van a másik csapatnak? semmi, ergo feladták fejben a meccset igy kaptak még kettőt
tultárgyalva e része.. a többi h hány 11est kaptatok.. nézd ezek számok, nem keresnék vissza de volt egy olyan időszak h meccsenként becsuszott egy 1es és egy kiállítás az ellenfélnél,elfujt meccsek.. stb
le a kalappal a liverpool előtt ennek ellenére a tegnapi teljesitménye miatt, szo se rola nagyon alkottak, ezért mondtam h ne felejtsük h azért volt ott némi tologatás az eddigi időben
az h hány ilyen golt volt.. nem tudom D magadra cáfolsz ugyanis tegnap is ti lőttetek olyan golt h megpattant, valamint amikor a stamfordon 1-0 lett a bajnokin és olyan golt lőtt a pool h megpattant vkin.. :D de rendben