Chelsea Fan Club
-
Sheva: Comeback!
Andrei Shevchenko még mindig a Chelsea játékosa, Milánóban csupán kölcsönben szerepel. Az ukrán támadó elmondása szerint a nyártól vissza térne Londonba.
Shevchenko képtelen bekerülni hétről-hétre az AC Milan kezdőjébe, így a rekord összegért igazolt csatár szívesen vissza térne a Stamford Bridgere a 2009/10-es szezonra.
"Nem bántam meg semmit." -kezdi nyilatkozatát a 32 éves csatár ikon.
"Mindig készen állok a bevetésre, csupán az edzőm nem számít rám. Nyáron a visszatérésem előtt bármely ajánlatot elfogadtam volna. Tudtam, hogy nem fog kérő akadni és azt is tudtam, hogy én leszek a csapat utolsó csatára. Végig a maximumot nyújtom majd az edzéseken és a nyáron visszatérek Londonba."
"Annyi biztos, hogy a nyártól Londonban fogok élni, azt azonban nem tudom, hogy fogok-e még játszani. Beszélni fogok erről a Chelsea vezetőségével és majd ott eldől a sorsom. Mindenesetre bízok magamban." -fejezi be az ukrán támadó.
Forrás:www.fansfc.com
-------------------------------------------------------------------------------
Hiddink: Nem adtam tanácsot!
A Chelsea menedzsere Guus Hiddink cáfolja azokat a híreket, melyek szerint tanácsot adott volna a klub vezetőségének, hogy kiket igazoljon a gárda nyáron.
Hiddink továbbra is állítja, hogy a szezon végeztével elhagyja a Stamford Bridge-t és vissza tér Oroszországba. A holland mester szerint azok a híresztelések is tévesek, melyek szerint a szakvezető tárgyal a klubbal szerződése meghosszabbításáról.
Rafael van der Vaart azon játékosok egyike, kiket Hiddink "tanácsának" tituláltak.
"Nem tudom, hogy hányszor kell még elmondanom, a nyáron elhagyom a Chelsea-t." - nyilatkozta a Sportweek-nek Hiddink.
"Egyáltalán nem adtam tanácsot a klub vezetőségének, hogy ki lenne ideális igazolás a nyáron. Így a Rafael van der Vaart-ról szóló hírek is hamisak. Ő egy nagy játékos, de még egyszer mondtam, nem segítem a Chelsea-t e téren. Az majd az utódom munkája lesz." - fejezi be sokat mondóan nyilatkozatát Hiddink.
A holland középpályáson kívül még a két orosz játékost Yuri Zhirkov-ot és Alan Dzagoev-et is szóba hozták a Chelsea-vel.
Forrás:www.setanta.com