Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Krisz018

<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

sygmaBlueJersey
nyugi akkor.. száraz marad a gatyád.. nem lesz még egy sügér mint robinho h elmegy csak mert álomfizut kap😄 legalabbis remelem van még annyi eszük ezeknek a buta focistáknak is. És ez ellen tuti fellép majd az UEFA

Bulykin
ez durva...összepisálom magam ha tényleg leigazolják õket, de komolyanXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

ToCsEk
loptam nektek egy userbart 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Japep
Gya...ez durva. A csávó Football Managert akar játszani az életben... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Krisz018
Ronaldo, Kaka, Torres és Messi is kékbe öltözhet

A Dr. Sulaiman Al Fahim által vezetett Abu Dhabi United Group vagyonát legalább 600 billió fontra becsülik, míg a Chelsea tulajdonosának, Roman Abramovicsnak „csak” 12 billiója van... A 31 esztendõs arab sejk jelezte, a pénz nem lehet akadály, a világ legjobb játékosait fogja a „kisebbik” manchesteri csapathoz csábítani. Al Fahim meg is nevezte a januárban újra nyitó átigazolási szezonra kiszemeltjeit: Cristiano Ronaldo (Manchester United, becsült ára: 134M font), Kaka (AC Milan, 80M), Lionel Messi (FC Barcelona, 80M), Fernando Torres (Liverpool, 70M), Cesc Fabregas (Arsenal, 60M) és Dimitar Berbatov (Manchester United, 60M). A milliárdos a játékosoknak heti 200ezer fontos álomfizetést adna.

<#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2><#gonosz2>

sygmaBlueJersey
Nagyon nemmegy jóirányba ez a futballbiznisz... :S
Jo h vannak emberek csapatok akik még tartják magukat és pl nem a pénz számit mindenek felett, gondolok itt a milan-ra h nem adja Kaka-t nekunk se 80 ért. de hát a madrid nem ezek közé tartozik.

sygmaBlueJersey
felkiáltó jel azt jelenti h én vagyok a legjobb.. errõl nem nyitok vitát<#fogmosas>

Japep
Köszi... 😊
De ide is való, hiszen PL és nem tudhatjuk, kit akarnak majd megkörnyékezni tõlünk... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
hát érdekes és amit a végén írtál elkondolkodtató😊.
De ez inkább a citytopikba való mint ide..bár megemlíti Abramovicot...

Az új designe..egyenesen király..látszik ,h nem ma kezdted a szakmát és újra a Chelsea topik a legszebb szerintem😊

Japep

Téli nagy bevásárlás a Citynél
Egyre nagyobb és merészebb terveken töri a fejét a Manchester Cityt a minap megvásárló Abu Dhabi United Group elnöke, Szulejman el Fahim. Az arab üzletember a Real Madridtól az utolsó pillanatban megvásárolt brazil cselgép, Robinho megszerzése után újabb világklasszis labdarúgó elcsábításán töri a fejét. Az angol klub új – dúsgazdag – tulajdonosa a következõ, téli átigazolási idõszakban a Manchester United kötelékébe tartozó Cristiano Ronaldót szeretné csapatában tudni.

A közel-keleti cégcsoport hétfõn vásárolta meg hivatalosan Takszin Sinavatrától, a korábbi thaiföldi miniszterelnöktõl az égszínkék csapatot és el Fahim azon nyomban elkezdte a vagyonához mért átalakításokat az egyesületnél. Elsõ lendületbõl az átigazolási idény utolsó óráiban 32 millió fontért (41 millió euró - vagyis angol rekordárért) megszerezte a királyi gárda támadóját, Robinhót.

Az állítólag még a Chelsea-t tulajdonló Roman Abramovicsnál is tízszer nagyobb vagyonnal rendelkezõ üzletember szigetországi hírek szerint minimum 18 új játékost szeretne csapatában tudni, köztük a portugál válogatott Aranylabdára is esélyes sztárját, Cristiano Ronaldót.

Ronaldo azt mondta, a világ legnagyobb egyesületében szeretne szerepelni, nos, januárban ezt az álmát valóra is válthatja – mondta el Fahim a The Guardian nevû brit lapnak. – A Real Madrid 90 millió fontra taksálja õt, szerintem azonban minimum 135 milliót kell fizetni a megszerzéséért. Miért is ne? Hiszen mi szeretnénk lenni a világ legnagyobb csapata, nagyobb mint a királyi gárda vagy a Manchester United.”

Angliai információk szerint az arab befektetõ nem elégszik meg Ronaldo megszerzésével, kiszemeltjei között megtalálható a Liverpool támadója, Fernando Torres és az Arsenal középpályása, Cesc Fabregas is. A nem titkolt cél ugyanis nem más, mint olyan együttest építeni, amely megállja a helyét a legrangosabb európai kupában, a Bajnokok Ligájában is.

Olyan csapatot akarok, amely megnyerheti a BL-t. Nem az a cél, hogy elköltsük a pénzünket, de ha megtehetjük, hogy nálunk játsszanak a legnagyobb klasszisok, és persze az edzõnek is szüksége van rájuk, akkor megkapja õket” – tette hozzá a cégcsoport vezére.

--------------------------------
Kemény... 😊
Amúgy nem csodálkoznék, ha a City miatt bevezetnének korlátozásokat - amit már nagyon régen meg kellett volna tenniük - mert egyszerûen felfoghatatlan, hogy emberek mennyit "érnek".
Maximalizálni kellene a fizetéseket, és talán még az is jól jönne, hogy cserélni kellene a játékosokat - rá lenne minden csapat kényszerítve, hogy neveljen...persze ez túlzás, de elgondolkodtató.

És a vicces az, hogy ha kifizetik a kivásárlási árat és a játékos is hajlandó elmenni, akkor a klubnak nincs is beleszólása.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Köszi... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Nuno88
isten lett az új desing! gratula Japep! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Japep
Egy Wright-Phillips szerû játékos kell minden csapatnak. Olyan, mint Robben, igaz nem "ért" annyira a labdához, de mikor beállt mindig felpörgött a játék. Nagyon gyors, és ez kell...figyeljétek meg, megfogja bánni a vezetõség, hogy elküldte, csakúgy, mint Robbent is.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

balljuggler
Na erre csak azt tudom mondani, hogy SWP a maga módján jó játékos csak a játéka volt olyan tesze-tosza.Ez alatt azt értem hogy gyors, jól kezeli a lasztit de váratlan húzásai nem igen vannak a cselezésmeg nem az õ mûfaja...
A Cityre is kitérnék:
Most hatalmas a felhajtás hirtelen rengeteg kis manchester drukker lett....kivi leszek 2 év múlva.....

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Japep
Héhéhéhééé...azért itt ne engedd már el magad ennyire. Értette õ, csak a forma nem tetszik.
Õ a házigazda, ez a dolga, és ha figyelnél pl a tanácsára akkor nem lenne mindig a neved mellett sárga felkiáltójel.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
vagy nem^^ sztem ha most nem akkor jövõre úgyis elment volna magától is...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

sygmaBlueJersey
Az a legrosszab,h kb SWP-t csak azért adtuk el mert ugyis jön robinho:S

sygmaBlueJersey
gyengébbek kedvéért ez azt jelenti,h sokkal többet ér annál Kerlon is és M.Moreno is, minthogy Chievo-k és Shaktar Donetsk-ek ben rugdossák a bõrt...

sygmaBlueJersey
Beleszólni se kell, ha nem érted a lényeget.^^

Krisz018
Vátozás a meccsnaptárban!
Hsz.: 29
A Chelsea, Aston Villa elleni összecsapasát a korábbi idõponttal ellentétben október 5-én fogják megrendezni.

A mérkõzést eredetileg október 4-én, szombaton játszották volna, ám a birminghami csapat hétközben UEFA Kupa mérkõzést vív majd, ezért változtatás.

Új idõpont: 2008. október 5. 16:00

Forrás: www.chelseafc.com

Jó lenne ha befejeznéd !!

REAL MADRID

Krisz018
Azt mondja 6éve City drukker,

meg azt mondja hogy az õ híres cégüknek több pénze van minta a 4élcsapatot összetéve!!!

- moderálva -

Japep
Amúgy tuti most világszerte nõtt a Citysek száma, nemhiába nyílt itt az SG-n is hirtelen egy MC topik... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Forza Italia
azóta,h robinho aláírt:xd

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Jagumo
Japep jólett a banner, egyszerû, de mégis nagyszerû 😄

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Cabell
És hány éve, pontosabban napja, pontosabban órája Citys??😄😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

lippet
véletlenül a gyerek nem Robinho fan, s hirtelen mindene lett a City?XD

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Krisz018
Épp egy City-is gyerekkel beszélek az modja idézem:

Olyat nyilatkozott a tulaj (ez egy cég) hogy nekik a pénz nem akadály mert könnyen szerezik be és a Man Citybõl a világ legjobb csapatát foglyák megcsinálni!!! Az az nemhogy Robinho megy a Chelseaból fgogunk vásárolni!!

mondom én: na majd meglátjuk

City.s:pénzért mindenki menni fog, akit csak akarunk majd

Cabell
Sztem Robinho élete legjobb döntését hozta meg...

Nemsokára bejelentkeznek Ronaldoért, Torresért, Fabregasért....de nem Realos cigánykodó módszerrel, hogy a 100 millából hirteletelen csak 40 lesz hirtelen, hanem 135 millával....amiért el fogják õket engedni...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

asfa
nem kell fikázni más csapatát!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Krisz018
Gyerekek 😞 Itt aki kibaszott velünk de kegyetlenül az a Real meg Robinhoval is mert ezt nem õ döntötte el. EL akarsz menni a Realbool???? Akkkor tessek menyj de nem a a Chelsea ba fogsz menni te... hanem a Citybe 😄DD Röhög Calderon a markabán a sok zséevel .

Bulykin
nah ennek örülök^^ <#worship>

Japep
Nem csábítja, csak megkörnyékezte Wenger az átigazolási idõszak elején...de el lett zavarva... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
én meg azt olvastam vhol hogy Kalou-t az Arsenal csábítja...nagyon szomorú lennék ha elmenne, õ a kedvencem😊

Krisz018
Megnevezték a 25 fõs keretet a Bl-re

A List
Petr Cech
Branislav Ivanovich
Ashley Cole
Michael Essien
Ricardo Carvalho
Frank Lampard
Franco Di Santo
Joe Cole
Didier Drogba
Michael Ballack
Florent Malouda
José Bosingwa
Wayne Bridge
Paulo Ferreira
Deco
Salomon Kalou
Carlo Cudicini
John Terry
Alex
Juliano Belletti
Nicolas Anelka
Henrique Hilario

B List
John Mikel Obi
Rhys Taylor
Sam Hutchinson
Michael Mancienne
Miroslav Stoch

Mivel John Mikel Obi már 2 meccsnél többet játszott a felnõtteknél,ezért õ bármikor csatlakozhat az elsõ számú kerethez,így egy hely felszabadult az "A" listán. Nagy meglepetés nincsen, minden játékos bekerült akiket elõre is lehetett sejteni.

Krisz018
Igen azért nem lesznek!!

lippet
Csatlakozom az elõttem szólókhoz! Am a hétvégén válogaott meccsek lesznek, azért nem lesznek meccsek?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Köszönöm még egyszer mindenkinek... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bedibeni
Szép munka..😛 Grat

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

nagyon szép, és kreativ az új design!
<#eljen>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

McFrost
<#puszis>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sygmaBlueJersey
Kerlon "Foquinha" Moura Souza

Cruzeiro -> Chievo

Na a másik kedvencemet is egy szar csapat viszi el marcelo moreno után is..😞

9csöves9
<#eljen>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Japep
Ja, meg nem tudom, észrevettétek-e, de ha valaki rákattint a bannerre, akkor... 😊
Végül is csak egy ötlet volt, ha akarjátok "kivehetjük".

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Köszönöm szépen... 😊

Azt hittem, a legfelsõ SG.hu logó mögötti részt nem engedi kicserélni a fórum, de szerencsére igen... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hatalmas grat a bannerhez😄...nagy állat lett

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

asfa
szurkolj nekünk Real már nem jo 😄Dd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

sygmaBlueJersey
Tényleg zsír lett😄<#eljen> Köszönjük!!!

Manchester Utd - "Jövõre már nem lesz rivális a Chelsea a sok öreg miatt"

Mondják ezt g.neville,scholes és giggs mellett 😄😄D😄😄😄DDDDDDDDDD

Krisz018
Nagyon szép!!!!<#taps><#taps><#taps>

Grat Japep