24199
Chelsea Fan Club
-
#15583 Sheva: Comeback!
Andrei Shevchenko még mindig a Chelsea játékosa, Milánóban csupán kölcsönben szerepel. Az ukrán támadó elmondása szerint a nyártól vissza térne Londonba.
Shevchenko képtelen bekerülni hétről-hétre az AC Milan kezdőjébe, így a rekord összegért igazolt csatár szívesen vissza térne a Stamford Bridgere a 2009/10-es szezonra.
"Nem bántam meg semmit." -kezdi nyilatkozatát a 32 éves csatár ikon.
"Mindig készen állok a bevetésre, csupán az edzőm nem számít rám. Nyáron a visszatérésem előtt bármely ajánlatot elfogadtam volna. Tudtam, hogy nem fog kérő akadni és azt is tudtam, hogy én leszek a csapat utolsó csatára. Végig a maximumot nyújtom majd az edzéseken és a nyáron visszatérek Londonba."
"Annyi biztos, hogy a nyártól Londonban fogok élni, azt azonban nem tudom, hogy fogok-e még játszani. Beszélni fogok erről a Chelsea vezetőségével és majd ott eldől a sorsom. Mindenesetre bízok magamban." -fejezi be az ukrán támadó.
Forrás:www.fansfc.com
-------------------------------------------------------------------------------
Hiddink: Nem adtam tanácsot!
A Chelsea menedzsere Guus Hiddink cáfolja azokat a híreket, melyek szerint tanácsot adott volna a klub vezetőségének, hogy kiket igazoljon a gárda nyáron.
Hiddink továbbra is állítja, hogy a szezon végeztével elhagyja a Stamford Bridge-t és vissza tér Oroszországba. A holland mester szerint azok a híresztelések is tévesek, melyek szerint a szakvezető tárgyal a klubbal szerződése meghosszabbításáról.
Rafael van der Vaart azon játékosok egyike, kiket Hiddink "tanácsának" tituláltak.
"Nem tudom, hogy hányszor kell még elmondanom, a nyáron elhagyom a Chelsea-t." - nyilatkozta a Sportweek-nek Hiddink.
"Egyáltalán nem adtam tanácsot a klub vezetőségének, hogy ki lenne ideális igazolás a nyáron. Így a Rafael van der Vaart-ról szóló hírek is hamisak. Ő egy nagy játékos, de még egyszer mondtam, nem segítem a Chelsea-t e téren. Az majd az utódom munkája lesz." - fejezi be sokat mondóan nyilatkozatát Hiddink.
A holland középpályáson kívül még a két orosz játékost Yuri Zhirkov-ot és Alan Dzagoev-et is szóba hozták a Chelsea-vel.
Forrás:www.setanta.com -
#15582 állítólag kamuhír volt:S -
Monoton #15581 Jól néz ki. -
Az orosz válogatott bemutatta új mezét - a miénk is ilyen stílusú lesz:
1.kép
2.kép
3.kép -
#15579 Van der Vaart Londonba tart
Rafael van der Vaart a Real Madrid mellőzött középpályása bejelentette, hogy a nyáron elhagyja a Bernabeu-t és a Stamford Bridge-re igazol.
A holland játékos a múlt nyáron került a spanyol fővárosba Hamburgból. A német Bernd Schuster irányítása alatt még csak-csak kapott lehetőséget, azonban Juande Ramos érkezése óta még a kispadra is nehezen fér fel.
Van der Vaart játszani szeretne a 2010-es labdarúgó világbajnokságon, azonban csak akkor utazhat ki Dél-Afrikába, ha klubjában alapember és rendszeresen pályára lép. A Chelsea-nél ezen lehetőség adott lenne.
"Szerencsémre a Chelsea akar engem, szóval minden világos."-nyilatkozta Rafael van der Vaart.
"Ha Guus Hiddink marad a Chelsea menedzsere remélem gyorsabban megtudunk majd állapodni. Egy szó mint száz el akarom hagyni a Real Madrid-ot." -mondja a holland.
Forrás:www.skysports.com -
Rudee #15578 Lampard-gól Szlovákia ellen. -
Skylime #15577 443? -
#15576 szerintem j.cole elég sokat szokott futni.. de mindegy is a lényegesebb kérdés,h szerintem jóideje nem kezdett a csapat 442 es felállásban. igazabol 10-0-0 ban is játszhatunk tőlem,ha bl-t nyerünk:) -
#15575 Amit írtál az valójában nem szélsőjáték, pl j-cole posztja az tipikus Beckham poszt, kevés futás sok ívelés! -
#15574 egyébként a manchester utd aki igazi 442-t játszik. -
#15573 neharagudj, de egyáltalán nem 442-t játszunk régóta. egyébként ellent is mondasz magadnak, mert pont h a 442-ben van 2 szélső és a 443 ban elvileg elol 3 csatar van akik nem szélsők,persze ez altalaban nem igy van.
-------11-39-------
15---8-------5---10
3---26-------6---17
---------1---------
ez 442 és két szélső van:malouda és jcole -
#15572 -
#15571 Most 4-4-2-t játszunk ami szerintem szörnyű, legalább egy szélsőt játszasson Hiddink(minden tiszteletem az övé), Spurs ellen is hatalmas hiba volt Belletti játszása! Maradjon meg csak 10 perces cserejátékos, annak eddig bevált! -
dani910 #15570 Cech - Bosingwa,R.Carvalho,Terry,A.Cole - Essien - J.Cole,Deco - Lampard - Anelka,Drogba -
#15569 jah.. annyival jobb lenne 442-t játszani..
ezt már évek óta várom,de mourinho 433-ja nagyon leragadt nálunk. -
#15568 Ballackot mondjuk igazán leültethetné a kispadra, és akkor lenne egy szélsőnk Quaresma vagy Kalou vagy Malouda személyében, máris jobb lenne szerintem, mert így mindig Anelka húzódik ki a szélre vagy Drogba és középen nem igazán van érkező emberke:S
LEgutóbb amikor Quaresma beállt szerintem sokkal jobbak lettünk, igaz akkor Essien jött le... -
#15567 És Lamps a fontos gólok szerzője, főleg bl-meccseken:)
Essien,Terry,Ballack bármikor betalálhatnak:) -
#15566 de tudja -
dani910 #15565 Most néztem meg a honlapot, és sokkolt a hír, miszerint Anelkának 3hetet ki kell hagynia, és nem lesz ott a Pool elleni BL-meccsen. Pedig Anelka a Chelsea elsőzámú gólfelelőse, sőt az egész Premier League jelenlegi legjobb góllövője! Szerencsére itt van nekünk Drogba, aki egyre jobb formába lendül, hiszen Hiddink Scolarival ellentétben hitt benne...és amint látszik, a menedzser hozzáállása is sokat változtat egy játékoson. No meg Kalou is rendelkezésre áll, és ő is ért a góllövéshez, persze Anelkát nem tudja pótolni...)-: -
dani910 #15564 A BL-beli szereplésről pedig annyi, hogy ha a Tottenhamtól kikapott Chelsea lép újból pályára a Pool ellen, akkor ebben a sorozatban is lejjebb csúszunk, és már a legjobb 8között kiesünk...)-: Jó lenne legalább a legjobb 4közé bejutni... -
dani910 #15563 Mindenképpen nagy hiba volt elszalasztani a nagy lehetőséget, és megverni a Tottenhamot, mellyel eggyel közelebb kerülhettünk volna a bajnoki címhez, mivel a Manchester újból vesztett. Láthatóan a MU nincs jó formában, előbb a Pool győzte le 4-1-re, majd ami még meglepőbb, a Fulham 2-0-ra. Viszont a Liverpool annál jobb formába lendült. A Real Madridot 4-0-ra, a Manchestert 4-1-re győzte le, a legutóbbi fordulóban pedig kihasználták a MU és a Chelsea botlását, és az Aston Villát ütötték ki 5-0-ra, ezzel feljöttek újból a 2. helyre, mi pedig a 3.-ra. Az Arsenal ezzel jobb gólkülönbséggel visszavette a 4.helyet az Aston Villától, ám eme két csapat egyelőre nem jelent veszélyt a Chelsea számára.
Hiddinknek azonban rendesen össze kell ráznia a csapatot, hiszen a BL-ben a Liverpoollal csapnak össze, és a jelenlegi formákat tekintve ki vagyunk esve...)-: Hát ne legyen így!!
De visszatérek a bajnokságra. Az esélyünk ugyan megvan a bajnoki címre, hiszen jelenleg mindössze 4 pontra vagyunk a MU-tól, ám hozzáteszem, hogy a listavezető egy mérkőzéssel kevesebbet játszott. Viszont a következő furdulóban az Aston Villával találkoznak. Az utóbbi meccseik alapján egyik csapat sincsen jó formában, bármi megtörténhet...Reméljük, hogy a Villa pontot tud rabolni a MU-tól, nehogy az újból jópár pontra megszökjön előlünk. Azonban ha a MU nyer, akkor a Chelseanek 7pontot kell ledolgoznia, ami óriási feladat lenne, főleg úgy, hogy a Tottenhamtól kikaptunk...
A következő fordulóban a Newcastle otthonába látogat a Chelsea, ahol természetesen kötelező a 3pontot begyűjteni. A Newcastle ellen legutóbb 1pontot szereztünk a Stamford Bridge-en. Ha vesztünk vagy csak 1pontot szerzünk, akkor lemondhatunk a bajnoki címről, és a dobogó legalsó fokáért kell küzdeni...
A Liverpool a Fulhammel találkozik, és aligha lehetséges más, minthogy a Liverpool legyőzze a Fulhamot...bár reménykedni lehet, hisz a Fulhamnek sikerült a MU-t legyőznie, de ugye a két csapat formája között óriási a különbség.
Bár az Arsenal és a Chelsea között van még 6pont, azért nem szabad az Arsenalt sem lebecsülni. A Manchester Cityvel találkoznak, és mivel Wenger még a najnoki címről!!! sem mondott le, biztosra veszem, hogy teljes erővel fognak küzdeni a győzelemért, aminek a vége véleményem szerint Arsenal győzelem lesz. Ha a Chelsea pedg újból botlik, akkor bizony a dobogóért is keményen meg kell majd küzdeni...
Az Aston Villa ugyan ott van rosszabb gólkülönbséggel az 5. helyen, de számunkra nem jelentenek veszélyt, ám a bajnoki cím sorsa már nagyban függ tőlük, hiszen a MU lesz a következő ellenfelük.
A 33. fordulóban lesz egy Liverpool-Arsenal rangadó, mely mérkőzés nagyban befolyásolja majd a bajnoki címet. Majd a 36. fordulóban egy Arsenal-Chelsea meccs, mely számunkra sorsdöntő lesz. Eldöntheti akár a bajnoki címet, vagy azt, hogy mely csapatnak kell a selejtezőkben részt vennie a BL-be jutásért.
Az utolsó sorsdöntő meccs a 37. fordulóban lesz, egy Manchester-Arsenal meccs. A Bajnoki címre véleményem szerint még bárki odaérhet az első három helyről, de akár Wenger annyíra belehúzhat, hogy megszorongatja a listavezetőt, ám ennek nagyon kevés esélye van.
Az Arsenal-Chelsea meccset egyértelműen meg kell majd nyernünk, hogy a bajnoki cím újból a miénk legyen. Ugye van nekünk egy góllövőlista vezető Anelkánk, aki reméljük majd azon a meccsen is üzembe helyezi magát! (-: De van még Drogbánk, Lampardunk és sok másunk is...(-: -
pilboy #15562 jaaaaaaaaaaaaa
akkor nem szóltam, az mind1 :) -
#15561 mármint a bl-ben:) -
pilboy #15560 annak mi is örülnénk :) -
#15559 azt a rohadt! liverpool megy mint egy uthenger:S (livo 5 - 0 aston v)
nekunk kéne megallitani oket..! -
Ja...de a tegnapi (és ki tudja, a mai) meccsek után nehéz bármit is írni...nem hiszem, hogy most valaki is komolyan gondolta ilyen eredményekre... :S -
#15557 Megér egy misét..mondd valamit a srác. -
#15556 ez a véleményem.. de egy botlás azt mondom belefér, csak ne legyen ez minden meccsen -
Nem azzal van itt a gond...hanem az egész meccsen aludtunk - nem akarom elszólni, de ez Scolari csapata volt...legalábbis kísértetiesen hasonlított rá.
Az a gond, hogy még télen teljesen ésszerűen lemondtunk a bajnoki címről...
Erre jön Hiddink, akinek nagy nehezen, de sikerült elhitetnie velünk, hogy van még esély - erre bukott a MU, és ma megint > míg meg nem kaptuk a gólt, már rendesen a zsebünkben is érezhettük kicsit a címet, erre tessék - impotens játékkal kikaptunk.
Most már senki sem mondhatja, hogy van esélyünk - mert nincs, mi ezt a bajnokságot már megnyerni nem tudjuk, csak más tudja elbukni.
Remélem a BL-ben összeszedjük magunkat, mert így a L'pool kivégez minket.
Persze 1 meccsből most nem lehet következtetéseket levonni, most úgy is lesz 2 hét felkészülés.
GO BLUES! -
#15554 a végén bazz' Alex meg Malouda is...grrrrrrr -
#15548 -
#15552 ez már nem igaz mi kell mééééég -
#15551 hát nem ugy tűnik :( -
#15550 lövünk ma még gólt! -
#15549 ooooh és először láthattuk quaresma kűlsővel lőtt kapura lövését a chelsea-ben,bár nem volt tul pontos:) -
Ha ezt most nem húzzuk be, ennyi - és senki nem mondhat semmit innentől kezdve.
GO BLUES! -
#15547 nyert a fulham, de még mindig 1-0.. valszeg ahogy szokott lenni, botlik a mu, botlunk mi is.. de cáfoljon rám a csapat
GOGO BLUES!!!
-
#15546 Nyert a FULHAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#15545 Rooney PIROS -
GERA hatalmas góljával 2-0...így szokott lenni...MU kikap, mi is botlunk - remélem nem így lesz, GO BLUES!