Chelsea Fan Club
  • Japep

Mourinho: Egyszer még leszek Chelsea menedzser!

José Mourinho nagy viharral távozott a Chelea-től egy éve, s tavaly nyártól már az olasz bajnok Internazionale-t irányítja. De kijelentette: egyszer mindenképp vissza akar térni a Stamford Bridge-re, mint menedzser.

A 'The Special One' abban a rövid három évben, amit a Stamford Bridge-n töltött, összesen két Premier league serleget hóditott el, amit már 50 éve vártak a Kékek szimpatizánsai.

José jelenleg az Inter kispadján ül, s vezetik is a Seria A-t hét ponttal a Juventus előtt. Mourinho azonban bevallotta, hogy egy nap többször is gondol szeretett ex-csapatára.

"Ha felteszem magamnak azt a kérdés ; hogy egy napon vissza térek-e a Stamford-ra, akkor igennel felelek." - nyilatkozta a 46 éves szakember.

Az újdonsült Chelsea-menedzser, Guus Hiddink, már a negyedik edző röpke két év leforgása alatt. Mourinho szerint a lononiak taktikája e téren nagyon nem jó.

"Nem vagyok velük ott Londonban, de nagyon támogatom őket. Szeretem a Chelsea-t. Ez a klub számomra mindig is a Number One lesz. Az egyik legnagyobb rajongójuk vagyok. Nagyon sok barátomat kellet elhagynom, sajnos." - hangzott az őszinte válasz.

"A történelmükhöz tartozom. Én voltam az ő messiásuk. Sokat tettem ezért a csapatért, ezt mindenki tudja."

"Remélem Guus érezésével újra megtalálják majd régi önmagukat és megtáltosodnak majd. Én nagyon drukkolok nekik!" - fejezte be José Mourinho.