24199
Chelsea Fan Club
-
#15263 Sopcast-program alatt a "YES"-nevű adón megy pl., élőben. -
#15262 GO BLUES!! -
#15261 Reméljük ,h Bosingwa jó napot fog ki és tudni tartja a. young-ot és nélküle hátha nemfog hengerelni a villa
Go Blues. -
Aston Villa - CHELSEA
- PL 26.forduló, Villa Park -
- ma 13:45, Eurosport 2 -
- vezeti : Mark Halsey -
- előző : 0-2 (Joe Cole, Anelka) -
Aston Villa : (4-4-2)
Manager : Martin O'Neil
Friedel
Cuéllar - Knight - Davies - Young
Milner - Petrov - Barry (c) - Ashley Young
Agbonlahor - Heskey
Cserepad : Guzan, Shorey, Gardner, Sidwell, Delfounesco, Harewood, Carew
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Guus Hiddink
Cech
Bosingwa - Alex - Terry (c) - Ferreira
Ballack - Mikel - Lampard
Kalou - Drogba - Anelka
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Mancienne, Belletti, Deco, Stoch, Quaresma
-----------------------------------------------------------
Hát én másabb kezdőt vártam volna...ez még mindig Scolari kezdője, de hát ugye még csak az első meccse...Ferreira remélem elég jó lesz.
Sajnos ott van Heskey, akinek szokása, hogy gólt lő nekünk... :S
Meg Friedel sem rossz kapus...de nyerni kell, mert ez megint egy 6 pontos meccs!
GO BLUES! -
Immigrants #15259 Oké köszönö!Cs van egy gond videoplayeres lesz? HEH -
#15258 majd meccs kezdése előtt linkelünk neked egy justin Tv-t amin tudod nézni;) -
Immigrants #15257 Bocs nem vok egy nagy online tv szaki itt rányomok a pllayra? -
#15256 Jah. :D
Biztosan lehet majd...
- myp2p / AV-CHE -
Immigrants #15255 Nem lehet online nézni?Remélem Edwin kap gólt és nem lesz europa csúcs(az cechre vár)Csak ilyeneket a meccsen is.Go blues go -
Egyelőre ennyi.
A kezdőt majd meccs előtt lehet megtudni csak.
Hiddink kijelentette, már most kizárja, hogy tovább maradna, mint nyár.
Ez szomorú, bár az is igaz, hogy bármi lehet még addig - ha pl BL-t nyer, vagy döntős lesz (...stb) akkor még megváltozhat szerintem...és azt sem szabad elfelejteni, hogy az orosz foci Abramovics "zsebében van"... :)
Ma nehéz meccsünk lesz > GO BLUES! -
#15253 holnapi meccsről valami előzmény? Nyerni kell nyerni fogunk!!
Go BLUES! -
Szavazzatok Anelkára, hogy ő legyen az 5.forduló játékosa az FA-kupában: thefa.com -
#15251 de ha köpött is nemfeltétlenül Savage volt a cél csak megszokás "parasztfocista" szokás. -
#15250 Egyébként jobban megnézve a képet, szerintem kamu az egész. Ráadásul Savage os azt nyilatkozta hogy nem történt semmi.
Nem védeni akarom, de ezen a képen simán úgy látszik hogy Ronaldo távolabb van mint Savage.. Lehet kamu az egész :) -
Hát de ha jobban megfigyeled, akkor agresszív, amikor szükség is van rá...
+ voltak már olyan becsúszásai, amit tanítani sem lehetne szebben.
Véleményem szerintem ő is az egyik legjobb KH a mai fociban...
Sokat köszönhetünk neki, technikás és hiányzik, mikor nincs a keretben. -
#15248 carvalho sem 1 túl szimpi gyerek, eléggé agresszívbarom dolgai vannak -
#15247 Köszönöm -
Chelsea reserves vs Pompey reserves 6-0
1-0
http://www.mediafire.com/?uo5ki5n0zuu
2-0
http://www.mediafire.com/?zgmmnjtktbd
3-0
http://www.mediafire.com/?zmq4z2t0ibo
4-0
http://www.mediafire.com/?hymytm0ywmn
5-0
http://www.mediafire.com/?id4ooynmw4m
6-0
http://www.mediafire.com/?oahdnndzi2o
Stoch helyzet
http://www.mediafire.com/download.php?qujtnkm3un2 -
#15245 Hol tudom megnézni a gólokat? -
#15244 Chelsea utánpótlás 6-0 Pompey utánpótlás
2 Quaresma és 2 Di Santo gól (+ gólpassz)... :D
GO BLUES!
Érdemes megnézni a gólokat! -
#15243 nyugi már dehogy írtam komolyan:)
csak na valamivel lekellett zárni gondoltam ez megteszi..meg miért írnék ilyet ha a csapatból az egyik legnagyobb kedvencem Bosingwa aki igaz ,h csinált egy hülyeséget de mostanában is a "gyengélkedő" csapatban szerintem ő az egyik legjobb és nagyon szeretem a játékát. -
Ezt most komolyan írtad?
Mert szerintem nagyon nem kellene 1-2 ember miatt általánosítanod...
Azért csak itt van pl Carvalho is... -
#15241 Nah egyszóval csicskák ezek a PORTUGÁLOK"-.-...téma lezárva. -
#15240 Maradjunk annyiba, hogy mindkettő elítélendő és nem így kéne példátmutatni :) -
Azért hoztam fel pont ezt a példát, bár 0-2-nél amilyen vagyok, lehet, hogy én is megrugdosnám pl Torrest, vagy azt az ogrét (Kuyt)... :S
:D
De amúgy pl egy rúgás "nyílt" dolog, nem lehet leplezni, míg egy köpés undorító és aljas...tényleg, mint a cigányok...
De persze mindkettő elítélendő. -
#15238 nem iggaaaz=D...mert én is örömmel seggbe rúglak téged bmikor de nem köplek le mint egy utolsó suttyó cigány.. :$:D -
#15237 Kb egy szinten van azzal, mint hogy aljas módon hátulról seggbe rugja az ellenfelet :D -
Az ilyeneket sosem fogom megérteni...persze most nem csak róla van szó, hanem pl Bosingwa talpalásáról is (bár a helyében lehet, hogy én is ezt csináltam volna... :D ), igaz ő "csak" rúgott...
A köpködés szánalmas dolog...mint a dedós cigányok. -
Hiddink első edzése:
Azért kíváncsi leszek a keretre...
Érdekes, hogy míg Terryt és Carvalhot annyira nem, addig pl Alexet nagyon ismeri...sőt, egyik kedvence colt a PSV-nél...és ott van Ivanovic is...érdekesen lesz.
Várjuk az első kezdőt, szerintem lesznek bőven meglepetések! -
#15234 Ja, már nekem is megfordult a fejemben... :D -
bonebeni #15233 figyi már ha lennél oly kedves küldhetél arról a festett címerről kéept hogyg hogy néz ki:D...mert tavaszra tervezem én is hoyg kifestetem:D -
Immigrants #15232 Helló!Ezentúl mindig látogatni fogom az oldalat igaz már két éve drukker vok de csak most gondoltam beszállok ide.Annyit azért magamról hogy kapus létemre kedvenc játékosom petr cech.Jah a szobámba chelsea címer van festve.THE BLUES THE BLUES -
#15231 [URL=http://www.haon.hu/hirek/Nemzetkozi/cikk/ballack-szetlott-egy-galambot/cn/news-20090216-10272099]"Ballack szétlőtte a galambot"[/URL] -
FA-kupa sorsolás:
Blackburn Rovers/Coventry City - CHELSEA
Swansea City/Fulham - Manchester United
(Cardiff City/Arsenal)/Burnley - Sheffield United/Hull City
Everton - West Ham United/Middlesbrough
Megint jól jártunk, bár jobb lett volna egy MU-Arsenal páros - ha továbbmegy egyáltalán a Cardiffon majd a Burnley. -
Monoton #15229 3. kép nagyon jó :DDD -
Mourinho: Egyszer még leszek Chelsea menedzser!
José Mourinho nagy viharral távozott a Chelea-től egy éve, s tavaly nyártól már az olasz bajnok Internazionale-t irányítja. De kijelentette: egyszer mindenképp vissza akar térni a Stamford Bridge-re, mint menedzser.
A 'The Special One' abban a rövid három évben, amit a Stamford Bridge-n töltött, összesen két Premier league serleget hóditott el, amit már 50 éve vártak a Kékek szimpatizánsai.
José jelenleg az Inter kispadján ül, s vezetik is a Seria A-t hét ponttal a Juventus előtt. Mourinho azonban bevallotta, hogy egy nap többször is gondol szeretett ex-csapatára.
"Ha felteszem magamnak azt a kérdés ; hogy egy napon vissza térek-e a Stamford-ra, akkor igennel felelek." - nyilatkozta a 46 éves szakember.
Az újdonsült Chelsea-menedzser, Guus Hiddink, már a negyedik edző röpke két év leforgása alatt. Mourinho szerint a lononiak taktikája e téren nagyon nem jó.
"Nem vagyok velük ott Londonban, de nagyon támogatom őket. Szeretem a Chelsea-t. Ez a klub számomra mindig is a Number One lesz. Az egyik legnagyobb rajongójuk vagyok. Nagyon sok barátomat kellet elhagynom, sajnos." - hangzott az őszinte válasz.
"A történelmükhöz tartozom. Én voltam az ő messiásuk. Sokat tettem ezért a csapatért, ezt mindenki tudja."
"Remélem Guus érezésével újra megtalálják majd régi önmagukat és megtáltosodnak majd. Én nagyon drukkolok nekik!" - fejezte be José Mourinho. -
#15227 kösszi szépen..szép gólok :)
-
José sokat sejtetően nyilatkozott a jövőjéről: a lényeg, úgy érzi, lesz ő még a Chelsea edzője egy napon.
If you ask me if one day I think I will return to Chelsea, I will tell you yes I think so, I think so because we were so happy together," Internazionale boss Mourinho told a news conference ahead of Sunday's derby against AC Milan. "But when I say one day, I am not saying to you when."
Ez a cfc-fórumról van...
Nem vagyok egyedül, ha azt mondom, nagyon örülnék ennek...tárt karokkal várjuk!
:D -
Ja, csak kb 2-3 méteres lesen állt... :)
Így, az eredmény tudtában már nem zavar... -
#15224 Azért Priskin is szépen csinálta :)