Chelsea Fan Club
  • Krisz018
    Quaresma bizakodik!

Quaresma az olasz Internazionale-ből érkezett kölcsönbe a Stamford Bridge-re fél évre. A Serie A-ban nem ment igazán jól neki és mindössze 13-szor kapott lehetőséget José Mourinho-tól. A Nerazzurri 20 millió fontért igazolta a nyáron az FC Porto-ból a szélsőt.

Továbbá nem vált be neki a spanyol élvonal sem, most szeretné ezeket a rossz időszakokat elfelejteni és csak a Chelsea-re koncentrálni. Elmondása szerint már alig tudta kivárni, hogy újra Luiz Felipe Scolari keze alatt dolgozhasson.

"Mindenhol kritizáltak eddig, mióta elhagytam Porto-t. De ez úgy érzem együtt jár az élettel és a futballal ha valaki nem sikeres." - mondta a 25 éves portugál.

"Azonban mostantól nem ezzel fogok foglalkozni. Képességeimhez illően szeretnék majd játszani és trófeákhoz segíteni a Chelsea-t. Jó érzés itt lenni, hisz Mr. Scolari bízik bennem."

"Tudtam, hogy az Inter kölcsön akar adni. Mihelyst meghallottam a Kékek ajánlatát, nem kellett kétszer meggondolnom hová akarok menni."

Quaresma már a hétvégén bemutatkozhat Londonban a Hull City elleni bajnokin, ugyanis Joe Cole sérült, Florent Malouda pedig nagy valószínűséggel nem fog játszani.

"Nem bántam meg, hogy anno az Inter-hez igazoltam. Vannak dolgok az életben, amelyeket nem tudunk iránytani."

"Most csak a csapatra fogok koncentrálni, Mr. Scolari meg akart szerezni és itt is vagyok. Minden tudásommal azon leszek, hogy a Chelsea góljainak számát gyarapítsam."

"Bízom benne, hogy már szombaton is a pályára léphetek és megmutathassam mit tudok." - fejezte be Ricardo.

Forrás:www.skysports.com
    ----------------------------------------------------------------------------
    C’mon Chelsea!