Chelsea Fan Club
-
ezeket a welcome-nyilatkozatokat minden játékos egy kottából tanulja be?
ha másért nem is, legalább azért szerettem Mourinho-t hogy tudott nyilatkozni és nem fuldokoltam az klisékben és sablonokban (unalomban), nem úgy mint ezeknél. Azonkívül:
"Remélem, hogy majd sok örömöt szerzek a szurkolóknak és a csapatnak, hiszen azért játszok itt, ez motivál."
Ne szédíts már minket Ricardo. Azért játszol itt mert az Interből kirugdaltak, ahogy máshonnan is. Nem a csapatért fogsz te játszani, hanem magadért, hogy egyszer az Inter kezdőcsapatában találhasd magad. Ez motivál..
" Győzzön a jobb én azt mondom, az edzéseken keményen fogok dolgozni, az edző meg majd eldönti, hogy valójában ki is a jobb."
Te lettél volna az első, aki azt nyilatkozza hogy az edzéseken lazsálni fog és protekcióból próbál majd bekerülni a csapatba, de nem... Azt hittem evidens hogy egy focista megdöglik az edzésen h bekerüljön, ha pedig az, akkor minek elmondani? Ez legalább akkora újdonság, mintha azt mondtad volna hogy focizni szeretnél és gólokat rúgni.
"Az élet teli s tele van kockázatokkal és néha neked kell kockáztatni, hogy céljaid megvalósuljanak."
Mindig nekünk kell kockáztatni a saját céljaink megvalósításáért, nem mástól és a szerencsétől várni azt.. De miért kockázat egy Interből a Chelsea-be átsátorozni (egy Barcelona-Porto múltat követően)? Vagy mégis mire gondolt kockázat alatt? Ha kijelenti hogy mostantól soha többé nem akar az európai topligákban játszani és 5évre aláír a DVTK-hoz, az kockázat..
Semmi bajom Quaresmával, de igazán mondhatott volna valamit, mert nekem nem mondott.