Chelsea Fan Club
  • asfa
    éreztem h feljönnek az ellenfelek.. erre annyit mondok ezt sorsolták nekünk ezeket vertük meg..

rengeteg egyértelmű szituácio volt! Ne mond már nekem h ronaldo ballal kirugja és szögletet itélnek az nem egyértelmű.. ne viccelj már.. ne haragudj de hülyeséget nem kell irni.. nem akarok vitatkozni mer látom felesleges, meggyőzni a másikat nem fogjuk, én csak a statisztikára mutattam és nem azt mondtam h egyértelműen jobbak voltunk..

nem bántásból de feleslegesen irom a sorokat mert nem látsz közéjük, azt látod h Chelsea az MU ellen.. ennyi jön le.. és tovább szajkozod h lehetett volna 2-3-0 az első félidőben.. ha még mindig csak idáig jutunk el.. butaság folytatni!

Te úgy látod én pedig így egymást nem győzzük meg mint mondtam, nem is kell én próbáltam úgy mondani neked h ne azt nézd h drukkolok a Chelseanek hanem azt h mi a reális dolog

azzal vigasztalódsz h ti voltatok a legjobbak de nem fogadták el az emberek irigységből.. nem igy van egyáltalán köze nincs ehhez az egésznek.. ahhoz van köze h unszimpatikus módon játszott a MU, egyeseknek egyeseknek csodálatos játékot produkált.. nem szeretik az emberek az igazságtalanságot a pártatlanok és mivel a meccs az volt, Lubos igazságtalan volt, így nem tetszett soknak a MU.. (ezzel nem tudsz vitába szállni csak próbálsz..megkérdőjelezhetetlen h odafújt e vagy sem..)

na de itt zárjuk le én azt hiszem, mielőtt még összekapás lesz a vége