Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Kemény meccsünk lesz...nagyon.
Bármi történik is büszkék leszünk rájuk, miután lefújták a meccset...
A kezdõvel semmi baj! Reméljük Drogba hozza "döntõformáját" és lõ legalább 1 gólt.
Nyernünk kell, hogy revansot vegyünk a PL miatt... :D
HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
MINDENT BELE FIÚK! MUTTASUK MEG KI AZ ÚR EURÓPÁBAN! =)
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
- Oroszország, Luzhniki Stadium -
- ma 20:45 (20:10), m1 -
- vezeti : Lubo¹ Michel (szlovák) -
Manager : Avram Grant
Felállás : 4-3-3
Petr Cech
Michael Essien - Ricardo Carvalho - John Terry (c) - Ashley Cole
Michael Ballack - Claude Makelele - Frank Lampard
Joe Cole - Didier Drogba - Florent Malouda
Cserepad : Carlo Cudicini, Juliano Belletti, Alex, John Obi Mikel, Salomon Kalou, Andriy Shevchenko, Nicolas Anelka
Manager : sir Alex Ferguson
Felállás : 4-3-3
Edwin Van der Sar
Wes Brown - Rio Ferdinand - Nemanja Vidic - Patrice Evra
Michael Carrick - Owen Hargreaves - Paul Scholes (c)
Cristiano Ronaldo - Wayne Rooney - Carlos Tevez
Cserepad : Tomasz Kuszczak, John O'Shea, Mikael Silvestre, Darren Fletcher, Anderson, Nani, Ryan Giggs
CHELSEA FOOTBALL CLUB
HAJRÁ CHELSEA !!! :D
Oddsok mára:
Sportingbet: MU 1.70 - CHELSEA 2.05
bwin: MU 1.70 - CHELSEA 2.02
Tippmix: MU 1.67 - CHELSEA 1.96
Érdekes, hogy ennyivel esélyesebbnek tartják a MU-t...én 1.90-1.90-et adtam volna.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Drogba,Essien,Ballack .Sztem õk lesznek a nyerõemberek:)
Mi 5percen belül elindulunk a Kocsmába:) Nem,mint Chelsea drukkerek,hanem,mint MU-t nem szeretõ emberek:D
Hajár Srácok,Go Chelsea!!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
de egyébként port.hu
T.T.
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
sztem 1-1 lesz, hogy utánna mi azt nemtom..
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Bár az utóbbi hetekben tett nyilatkozataival kivívta trénerének ellenszenvét, Florent Malouda (képünkön) kész elásni a csatabárdot Avram Granttel, ha a Chelsea ma este Moszkvában megnyeri a Bajnokok Ligáját.
A francia világbajnoki ezüstérmes középpályás nemrégiben azzal vádolta a londoni kékek izraeli menedzserét, hogy szándékosan mellõzi, csupán epizódszerepre kényszeríti, ezért nem is tudja tudása legjavát nyújtani. A tavaly nyáron a Lyontól szerzõdtetett labdarúgó az idényben mindössze 16 mérkõzésen kapott szerepet a Chelsea kezdõcsapatában, egyáltalán nem elégedett Grant hozzáállásával.
- "Amikor Angliába szerzõdtem, tudtam, hogy megvan a képességem és adottságom, hogy a Premier League egyik legjobbja legyek. Csakhogy Grant mester nem bízott bennem, kevés lehetõséget adott, így nem is tudtam megmutatni, mit is tudok valójában" - nyilatkozta Malouda, aki egyetlen esetben kibékülne edzõjével.
- "Ha az orosz fõvárosban legyõznénk a Manchester Unitedet, mindenképpen sikerként könyvelném el az idényt és kezet nyújtanék Avramnak" - tette hozzá Malouda, aki bízik benne, pályára léphet a vörös ördögök elleni álommérkõzésen.
-------------------------------------------
Remélem nem megy el, Zizou után õ a legnagyobb francia játékos (+ Ribery)...mikor tavaly megkérdezték tõlem, ki kellene a Chelseabe, egybõl rávágtam, hogy õ...és erre pár hétre bejelentették, hogy leigazoltuk! :D
Remélem játszik ma és hozza a szokásos BL-formáját!
HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Shevchenko gólt a népnek! :)
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Egy kis elõzetest olvashattok a holnapi BL-döntõ kapcsán. Pár adatot, statisztikát és néhány érdekességet gyûjtöttem össze.
Holnap rendezik meg a 2008-as Bajnokok Ligája-finálét. Elõször fordul elõ a történelemben, hogy két angol csapat mérkõzik meg a legrangosabb európai kupáért. A Chelsea és a Manchester United.
A két angol csapat visszatekintve az elmúlt 12 BL-meccsükre, megérdemelten jutott a döntõbe. De hát ha a 13.-kat valaki nem nyeri meg, akkor gyakorlatilag a "nagy hûhó a semmiért"-nél vagyunk, hiszen ez a legfontosabb mérkõzés az európai klubéletben.
A két csapat rendkívül sok mérkõzésen van már túl ebben az idegölõ szezonban. A játékosok biztosan fáradtak, mégis oda kell tenniük magukat az év utolsó meccsén. A Chelsea 61 meccset játszott eddig idén, az MU 56-ot. Ez nagyon sok.
De hát itt a BL-döntõ és ennek alkalmából nézzünk pár statisztikát:
A Chelsea szezonja : 61 meccs, 39 gyõzelem, 16 döntetlen, 6 vereség, 105 lõtt gól, 43 kapott gól, 32 kapott gól nélküli meccs.
A United szezonja : 56 meccs, 39 gyõzelem, 10 döntetlen, 7 vereség, 109 lõtt gól, 32 kapott gól, 30 kapott gól nélküli meccs.
Chelsea-United örökmérleg :
151 meccs, 41 CFC-gyõzelem, 44 döntetlen, 65 MU-gyõzelem
Érdekességek :
- Eddig mindkét csapat 19 gólt szerzett a BL-ben, a prímvivõk Drogba (6) és Ronaldo (7, egy bünetõbõl).
- Didier eddigi 4 Chelsea-s kupadöntõjén mindig szerzett gólt. A nagy meccsek: 2005, Ligakupa-finálé vs. Liverpool (1 gól); 2007, Ligakupa-finálé vs. Arsenal (2 gól); 2007, FA-kupa-finálé vs. MU (1 gól); 2008, Ligakupa-finálé vs. Tottenham (1 gól).
- Május 21-e lesz pontosan a- 37. évfordulója annak, hogy a Chelsea legyõzte az 1971-es KEK-döntõben a Real Madridot, és evvel megszerezte elsõ európai kupagyõzelmét.
- Az utóbbi 11 éven belül a 11. kupadöntõjét vívja a Chelsea holnap, és a Kékek eddig 10-bõl 8-szor nyertek (3 FA-kupa, 3 Ligakupa, 1 KEK és 1 Európai Szuperkupa). Az MU ez idõ alatt 9-bõl csak 5-ször gyõzött döntõben.
- A Chelsea és az MU eddig kétszer találkozott kupadöntõben, mindkét alkalommal FA-kupa-fináléban, az állás: 1-1.
- Eddig kétszer fordult elõ, hogy házidöntõt rendezzenek (Real-Valencia, 2000 / Milan-Juve, 2003), és mindkétszer a bajnokságban hátrébb végzett csapat nyert!
- Fergusonnak 104 meccsre volt szüksége, hogy BL-döntõbe vezényelje csapatát, míg Grantnek csak 11-re!
- A Chelsea-nek 6 BL-gyõztese van a keretben: Anelka (Real, 2000), Makelele (Real, 2002), Sevcsenko (Milan, 2003), Carvalho és Ferreira (Porto, 2004) és Belletti (Barca, 2006). Közülük csak Belletti lõtt gólt BL-döntõben.
- Az Abramovics-éra alatt a Chelsea-ManUtd mérleg: 7 Chelsea-gyõzelem, 5 döntetlen, 2 MU-siker.
- John Terry 50. BL-mérkõzésére készül, míg Carvalho vasárnap, Cech pedig ma ünnepli születésnapját.
- Nem lesz eltiltott egyik oldalon sem.
- A bíró Lubos Michel lesz Szlovákiából. Õ vezette a 2005-ös Liverpool-Chelsea-t (szellemgólos kiesés) és a Chelsea-CSZKA meccset 2004-ben (2-0).
--------------------------------------
A statisztika nekünk kedvez, de ez még semmi!
Durva a Grantes dolog is, az is, hogy Drogba minden döntõben gólt lõtt és az "Abramovich-éra" MU elleni meccseink is...de hát, ma nyerni kell! HAJRÁ CHELSEA!!!
Cechnek tegnap volt a születésnapja, utólag is Boldog Születésnapot Kívánunk Neki! Nem is kaphatna ennél jobb ajándékot a csapattól! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Frank Lampard játékosügynöke kijelentette: a lapok értesülései falsak, középpályás nem tárgyal egyetlen klubbal sem.
A nemzetközi sajtó már eladta a Chelsea középpályását az Internek, Lampard ügynöke azonban gyorsan cáfolta az olaszok megkeresését. Ugyanakkor elismerte: a futballista egyelõre nem tárgyal jövõre lejáró szerzõdése meghosszabbításáról.
- "Nem tudom, hogy az Inter miért gondolja, hogy megszerezheti Lampardot. Velem még senki sem tárgyalt, pedig jó barátságban vagyok Massimo Moratti klubelnökkel, annak idején én vittem Milánóba Paul Ince-t és Patrick Vieirát is. Ha bármi lenne Lampard és az Inter közt, arról már én is tudnék" - jelentette ki Steve Kutner, a játékos ügynöke.
- Frank szerdán fontos meccset játszik, majd minden idejét családja körében tölti, erre ugyanis nem volt lehetõsége édesanyja halála óta. Elõbb a magánéletét kell rendbe hoznia, és csak azt követõen kezd majd el foglalkozni a futballal. Akkor is elõbb a Chelsea vezetõivel ül le tárgyalni, egyelõre egyetlen más klub megkeresése sem foglalkoztatja" - fûzte hozzá Kutner.
--------------------------------------------------------
Ezt tudtuk eddig is! :D
Reméljük sikerül minnél hamarabb megegyezni a hosszabbítással kapcsolatban!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Tényleg az! :D
A meccset (igaz, nem biztos, hogy magyar nyelven) én majd letudom szedni, ha így lesz, majd beírom ide, és akit érdekel majd megadom neki is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát nagy arc:D
Sztem ez csak paráztatás és cole játszani fog,de személy szerint én szeretem bridge-et, és nem olyan önfejû mint cole:)
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ashley Cole-nak megsérült a jobb bokája az egyik edzés alatt. Felmerült a lehetõség, hogy nem lesz ott az UEFA Bajnokok Ligája fináléjában.
A Chelsea angol hátvédjét egyik csapattársa, a francia Claude Makelele vitte a földre. A csapat Moszkvában edzett a Luzhniki Stadionban.
A "Kékek" játékosát közvetlenül az esetet követõen az oldalvonalhoz vitték és azonnal kezelésbe vették a megsérült testrészt.
Cole valószínûleg nem viccelt, a csapat többi tagját is rögtön figyelmeztették, hogy nagyon vigyázzanak magukra a Manchester United elleni találkozó elõtt.
A korábban az Arsenalban játszó labdarúgó már egyszer szerepelt a BL döntõjében, azonban akkor 2:1-re kikaptak a Barecelona-tól. Ez után Cole mindenképpen nyerni szeretne csapatával holnap.
Ashley visszatért az edzésbe, de bizonytalanul mozgott, végül társai és az orvosok megkérték, inkább hagyja abba a tréninget, pihenje ki magát.
A hátvéd eddig a Manchester elleni elmúlt találkozókon felügyelte Cristiano Ronaldo-t, de ha nem játszhat majd, az érvágás lehet a Chelsea-nek.
---------------------------------------------
Hát ez nagyon-nagy gáz...nagyon megnehezítené a dolgunkat! :(
Jobbulást neki!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szerintem 1 minden eldöntõ meccsen nagyobb a Chelsea esélye.Sztem tutira mindkét oldalról lesz gól,kérdés ki lövi a többet:)
egy kis off:
tudok szerezni bolti árnál jóval olcsóbban Chelsea pólót,szurkolói mezt,ujjatlant,ha érdekel küldj mailt:[email protected] és küldök képeket.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Lampard távozik a BL-döntõ után
A La Gazzetta dello Sport szerint a Bajnokok Ligája-döntõ után Frank Lampard csatlakozhat az Interhez. Az angol válogatott középpályás szerzõdése a jövõ nyáron jár le a londoniaknál, a játékos és a Chelsea közötti megállapodás értelmében Lampard komolytalan áron, a milánói lap szerint hétmillió fontért válthat csapatot. A hírek szerint az Inter és a Chelsea elsõ embere már találkozott egymással, sõt, Massimo Moratti és Roman Abramovics közel jutottak a megállapodáshoz. Lampard ügynöke egyelõre mindent tagad, de azt elismeri, hogy a BL-döntõ után komoly változások várhatók ügyfele karrierjében.
SS.hu...szánalmas...és még kiteszik "fõ hírnek"...
Biztos elmegy, nemrég mondta valaki hivatalos nyilatkozatában (talán Terry), hogy tuti marad.
Amúgy sem tudnám elképzelni, hogy itthagyná a Chelseat...
És még azt állítják, hogy már tárgyaltak is...most volt, hogy Abramovich Oroszországban van már 1 hónapja és még ott is lesz, így éppen csak a Bolton elleni meccset látta az utóbbi idõkben + majd a BL finálét fogja...szánalmas!
Meg majd pont Abra fog tárgyalni £7m miatt... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Holnap lesz a nagy nap...HAJRÁ CHELSEA!!!
A döntõ a moszkvai Luzsnyiki Stadionban lesz.
(A stadionról bõvebben a chelseafc.hun olvashattok - mi nem mûfüvön fogunk játszani.)
A döntõt a szlovák Lubos Michel fogja vezetni (sajnos pont a 2005-ös Liverpool elleni meccsünket vezette, amin kiestünk egy olyan góllal, ami máig sem biztos, hogy áthaladt-e a gólvonalon...továbbá õ vezette a 2003-as Porto-Celtic UEFA-kupa döntõt is).
Amit érdemes megnézni/elolvasni, az a chelseafc.hu által összeállított eddigi BL-szerepléseink összefoglalója.
Nagyon jó volt látni pl. a Galatasaray elleni 5-0-át, és persze legjobban a Barcelona elleni 4-2-t...és JM-et... :(
Holnap kemény meccsünk lesz nagyon...pont tegnap láttam az EU-n a MU BL-gyõzelméig vezetõ utukat, akkor Schmeichel nyerte meg nekik a BL-t...reméljük most nekünk sikerül, megvan rá minden esélyünk!
HAJRÁ CHELSEA!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A Chelsea támadója, Didier Drogba eddig egy nemzetközi kupadöntõt játszott - még a Marseille játékosaként, a Valencia ellen 2004-ben. Az elefántcsontparti akkor vesztesként hagyta el a pályát, de mindent megtesz azért, hogy ez ne így legyen Moszkvában.
"Szeretem az ilyen meccseket. Már izgatottan várom a döntõt, amelyen játszani akarok, teljesíteni akarok, és nyerni akarok, mert ha egy ilyen meccset elveszítesz, az sokáig az eszedben marad." - mondta Drogba.
"Nagy lehetõség számomra megnyerni a finálét, és a fõnöknek, Roman Abramovicsnak ajánlanám a diadalt, mivel a meccs az õ hazájában lesz, és büszkévé akarom tenni." - emelte ki.
A Chelsea TV-nek adott interjúban közölte azt is, hogy nagyon le akarta gyõzni a Liverpoolt az elõdöntõben, de a legfontosabb meccs még hátravan.
Drogba egyébként a döntõkben rendre jól teljesít: három Ligakupa-döntõn és a tavalyi FA-kupa fináléban is betalált.
"Nincs igazán nagy különbség a két csapat között. Mindig legfeljebb két gól volt a differencia, kivéve egyszer, amikor 3-0-ra nyertünk a Man United ellen, vagyis most is kemény lesz." - tette hozzá.
<#eljen>#eljen>
CHELSEA FOOTBALL CLUB