24199
Chelsea Fan Club
  • asfa
    GOGO BLUES!!!
  • Japep

CHELSEA - Aston Villa
    - PL 7.forduló, Stamford Bridge -
    - ma 16:00, Chelsea TV -
    - vezeti : Chris Foy -

CHELSEA : (4-1-4-1)
    Manager : Luiz Felipe Scolari

Cech
    Bosingwa - Ivanovic - Terry (c) - Ashley Cole
    Mikel
    Joe Cole - Ballack - Lampard - Malouda
    Anelka

Cserepad : Hilario, Ferreira, Belletti, Mancienne, Bridge, Kalou, Di Santo

- - - - - - - - - -

Aston Villa : (4-4-2)
    Manager : Martin O'Neill

Friedel
    L Young - Davies - Laursen (c) - Shorey
    Reo-Coker - Petrov - Barry - A Young
    Agbonlahor - Carew

Cserepad : Guzan, Gardener, Knight, Salifou, Milner, Cuellar, Harewood

-----------------------------------------------------------
    Na, nyerni kell, mert bukott az Arsenal és most a L'pool is nehéz helyzetben van.
    Igaz, idén nagyon megy a Villának, de muszáj lesz nyerni.
    Sajnos Drogba sérült, de hát muszáj megbirkózni a feladattal.
    Remélem Belletti és Di Santo is játszani fog ma... :D
    HAJRÁ CHELSEA, GO BLUES!
  • Krisz018

• Zotyi21
    Sztm semmi nem közvetíti.....maradunk akkor a netes verziónál!
  • bonebeni
    jó lett volna ha a Sunderland kihúzza azzal az egy góljával
  • sygma7
    David Villa-t!
  • sygma7
    nah ja, már csak a liverpoolnak kell hibáznia holnap,nekunk persze győzni, és megint tisztán vezethetünk!
  • Japep
    Szép... :D

Sunderland [1 - 1] Arsenal
    86' Leadbitter
    90' Fabregas
  • Japep
    Ok, köszi.
    Jó lett volna, ha hamarabb kint vagytok a busszal, mert így nem nagyon lehetett beszélgetni...mi is szinte pont a meccsre értünk ki, aztán meg indultunk a szállásra.
  • Etelkozi Vata
    Kint bizony.
    A rendelést a chelseafc.hu-n tudhatod meg, az erre szolgáló topikból.
  • Krisz018
    Scolari csatárt akar

A kékek elefántcsontparti támadója Didier Drogba megsérült a hétközi Cluj elleni BL találkozón és egyes találgatások szerint hat hétre esik ki.

Tehát január előtt vissza tér, de az nem biztos, hogy addigra újra vissza nyeri jó formáját, jó kondiját, ezért a Chelsea élén Luiz Felipe Scolari menedzserrel szeretne egy gólerős csatárt igazolni az új év első hónapjában.

Jogosan merül fel bennünk az a kérdés, hogy mi van Nicolas Anelka-val. Ez év januárjában érkezett Londonba, de ez idő alatt nem tudott beileszkedni és csak nyomokban emlékeztet mostani játéka korábbi formájára.

A The Times szerint Scolari karácsonyi bevásárlásának fő tárgya a szintén brazil a jelenleg Sevillában játszó támadó Luis Fabiano lenne, akit már a nyáron is akart Scolari Robinho mellett, de mind két próbálkozás kudarcba fulladt.

Noha Luis Fabianónak 2011-ig van szerződése csapatával, könnyen megeshet, hogy januárban már Londonban fog játszani. A spanyol AS szerint a brazil támadó kivásárlási ára 30 millió euró, ami átszámítva 24 millió font és ennek az összegnek a 10 százalékát kapja meg a játékos.

A pénz nem okozhat gondot a Chelsea-nek annál inkább a spanyol csapat elnöke José María Del Nido, akit makacs természet jellemez és ragaszkodik játékosaihoz.

A 27 éves csatár 2005-ben igazolt a Sevilla-hoz a porto-tól, ahol 120 mérkőzésen 57 gólt szerzett.

Forrás:www.goal.com
  • banok
    még nem tudni de biztosan lesz majd valami.
  • Zotyi21
    Holnap meik adó közvetíti a meccset???
  • asfa
    pff bazz.. állandóan a sérülések..hihetetlen..
  • Japep

Anelka is összeszedett egy könnyebb sérülést, kérdéses a játéka az Aston Villa ellen.
    2 "igazi" csatárunk maradt: Kalou és Di Santo...szép lesz! :S
  • Japep
    És azt hol tudom meg, hogy mikor lesz rendelés? :)

Te is voltál kint a meccsen?
  • Etelkozi Vata
    Gondolom a megastore-on kívül...
    Szerintem, ha lesz mostanában rendelés a klubon keresztül, rendelhetsz ilyesmiket is.
  • Japep
    Nem tudtok egy oldalt, ahonnan Chelseas dolgokat (óra, póló, kulcstartó, bögre...stb) lehet rendelni?
    Leginkább kulcstartó érdekelne, de az a nyakba akasztós fajta, mint amilyen a telefontartó is.
  • Japep

Friss hírek Drogba sérülésérõl

A kolozsvári meccsen súlyosnak tûnõ sérülést szenvedõ Didier Drogbát ma is megvizsgálták, és a klub az alábbi közleményt adta ki:

"Didier Drogbának kifordult a térde és a bokája. Szerencsére a szalagok nem sérültek komolyabban.

A sérülést nem kell mûteni. Az elkövetkezõ 2-3 napban megfigyelés alatt tartjuk, mielõtt meg tudnánk jósolni hogy mennyi kihagyásra kényszerül, de biztos hogy hetekrõl, és nem hónapokról van szó."
  • sygma7
    Drogbának miből van a teste? hihetetlen,h mindig lesérül. mondjuk rooney is a muban sérülésből sérülésbe..pedig elég kemény "gyerekeknek" tűnnek:)
  • asfa
    viszont örülök neki, hogy ilyen kulturált formában megtettük :)
  • Matthew Prosac
    Maradjunk annyiban hogy jobban megérdemeltük ezt a BL-győzelmet a mutatott játék alapján mint 99-ben a Bayern ellen, ahol abszolút nem...
    És ezzel remélem a téma lezárva, rég volt már a BL-döntő, azóta új szelek fújnak. Kiss (:
  • Japep
    Köszi, sikerült! :D
  • Cabell
    Rendben, meg én sem akarok nem szivesne látott arc lenni a topicban, csak gondoltam felvetem a dolgot, a BL donto napjan ugyanis nem akartam elrontain a kedvem ilyen marakodással...

A sorsolast csak azert emlitettem meg, mert sokan az sg-n, (neveket nem mondok, pedig konkretan tudok embereket) azt mondtak h akarhogy is nezik a dolgot, nem erdemelte meg a MU a dontobe jutast, sem az ottani gyozelmet, pedig nem volt konnyu sorsolas, es akkor finom voltam.

Meggyozni termeszetesen nem foglak tudni, mintahogy te sem engem, vegulis a tortenelemkonyvekben sem az a 2 szoglet, sem a mi eszmecserenk nem fog bekerulni, igy tenyleg le is zarhatjuk.

Azert erdekes volt feszegetni, eddig ezt csak rosszabb indulatu Arsenal szimpatizansokkal tudtam megtenni:D
  • banok
    http://www.downloadhelper.net/install.php
  • Japep
    Köszi szépen!

Ezt nem tudnám valahogy leszedni? :)
  • Bulykin
    heheXD a 2.képen Terry feje
  • banok
    CFR Cluj-Chelsea ::: összefoglaló
  • Zotyi21
    És Kolzsvár meccs HIGHLIGHT-jait hol lehet megnézni? Hmm?!
    Hajrá CHELSEA!!!
  • Krisz018

• asfa
    éreztem h feljönnek az ellenfelek.. erre annyit mondok ezt sorsolták nekünk ezeket vertük meg..

rengeteg egyértelmű szituácio volt! Ne mond már nekem h ronaldo ballal kirugja és szögletet itélnek az nem egyértelmű.. ne viccelj már.. ne haragudj de hülyeséget nem kell irni.. nem akarok vitatkozni mer látom felesleges, meggyőzni a másikat nem fogjuk, én csak a statisztikára mutattam és nem azt mondtam h egyértelműen jobbak voltunk..

nem bántásból de feleslegesen irom a sorokat mert nem látsz közéjük, azt látod h Chelsea az MU ellen.. ennyi jön le.. és tovább szajkozod h lehetett volna 2-3-0 az első félidőben.. ha még mindig csak idáig jutunk el.. butaság folytatni!

Te úgy látod én pedig így egymást nem győzzük meg mint mondtam, nem is kell én próbáltam úgy mondani neked h ne azt nézd h drukkolok a Chelseanek hanem azt h mi a reális dolog

azzal vigasztalódsz h ti voltatok a legjobbak de nem fogadták el az emberek irigységből.. nem igy van egyáltalán köze nincs ehhez az egésznek.. ahhoz van köze h unszimpatikus módon játszott a MU, egyeseknek egyeseknek csodálatos játékot produkált.. nem szeretik az emberek az igazságtalanságot a pártatlanok és mivel a meccs az volt, Lubos igazságtalan volt, így nem tetszett soknak a MU.. (ezzel nem tudsz vitába szállni csak próbálsz..megkérdőjelezhetetlen h odafújt e vagy sem..)

na de itt zárjuk le én azt hiszem, mielőtt még összekapás lesz a vége
  • Japep
    Vagy nem tud esetleg valaki egy összefoglalót adni a meccsről, ami letölthető?
  • Krisz018
    Már elkel sry
  • Krisz018
    Nem kell valakinek Wanadoo Jelszó és felhasználónév? 7 nap napig érvényes!!!!! akinek kell irjon egy privát üzit!!!!
  • Japep
    A lehető legrosszabb... :(

Drogba hat hétig harcképtelen

Didier Drogba térdsérülést szenvedett a Kolozsvár elleni szerda esti Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen. A Chelsea elefántcsontparti játékosára az orvosok szerint hathetes pihenő vár.

Drogbát a második félidőben kellett lecserélnie Luiz Felipe Scolarinak, miután térdében megsérültek az ínszalagok. Az első orvosi vizsgálatok szerint a játékos november közepén vagy végén térhet vissza a londoni kékekhez.

Drogbára rájár a rúd, hiszen a szezon kezdetét is hasonló sérüléssel kezdte, pontosabban hagyta ki, így nagy vérveszteség lenne a Chelsea számára, ha az elefántcsontparti támadó ismét kidőlne a sorból.

A kolozsvári "kirándulás" során Drogba mellett más játékosok is feliratkoztak a londoni sérültlistára: Joe Cole, Ashley Cole, John Terry és Alex is elszenvedett kisebb-nagyobb zúzódást. Scolarinak nem lesz könnyű dolga teljesen egészséges játékosokat találni az Aston Villa elleni hétvégi bajnokira.

- Négy napom van, hogy csapatot építsek vasárnapra - mondta a BL-meccs utáni sajtótájékoztatón a menedzser. - Remélem a következő egy-két napban kiderül, hogy kire lehet számítani, mert jelenleg tanácstalan vagyok.
  • Freedom88
    számomra Ronaldo érkezése óta unszimpi a csapat. Hihetlen arca van és ezt sokan felveszik a csapatban sajnos.
  • Cabell
    En nem mondom, hogy szegyen, ferreertettel, en azt mondom, Terryt mindenki sajnalta, meg azok is, akik adott esetben nem szeretik a Chelseat, mert o nem az a picsogos fajta, nem ugy mint Ronaldo, de meg o is elpityeredett...

Az elso felidoben mi sokkal jobbak voltunk, es lehetett volna 2-3-0, ezen nem erdemes vitatkozni, ez igy van...oriasi foci es helyzetek utan megis a Chelsea rugott egy erosen potyaizu golt, 1-1...a masodik felidoben volt 2 kapufa, aztan meg Terry fejelte ki a golvonalrol Giggs loveset...

Es az a nehany bedobas meg szoglet olyan volt, hogy a margitszigeten nezte vagy 10 000 ember, es fingja nem volt senkinek, hogy most mivan, mindenki felol lehetett volna kirugas es szoglet, a lassitas utan persze mar mindenki okos volt, es mindenki megmondta, Lubos vezethet legkozelebb MU mezben meccset...

Ez hulyeseg, nem volt annyi ilyen helyzet, es nem volt odafujas, nehany ferreertheto szituaciot a biro egy mp alatt talan rosszul itelt meg, de ne mondd, hogy ez olte le a csapat moraljat, Joe Colen kivul senkin nem lattam, hogy szemuveget kovetelt volna a sporinak...

Meg Ronaldo oldalhalora bikazasa is ferrertheto volt, talan meg az legkevesbe, de ezen kivul tenyleg nem voltak egyertelmu szituk...

es a Poolnal meg ne mondd, hogy az elso meccsen jobbak voltatok, ott igazsagos lett volna egy 2-0 a Poolnak...de itt is elfelejted, hogy nem csak az a meccs van, ami utoljara volt, megha az is el elenkebben az ember emlekezeteben, hanem egy oda-vissza vago van...

Cechnek koszonte mindenki itt a topicban, hogy nem lett 2-0 a poolnak, aztan riisen rohogtetek, es talan fortunan is picit...a masodik meccsen tenyleg jobbak voltatok...

Szerintem a legtobb ember nem tudta elfogadni azt, hogy a vegig eselyesnek kikaltott csapat nyert...es azt is fleflejtik sokan, hogy amig mi a Lyont es a Romat, a Barca vegezetevel jutottunk a dontobe, ti Olympiakos, Fener...es mi mindezt veretlenul tettuk meg...sztem az embereknek mar tul sok volt a jobol velunk kapcsolatban, es ezert drukkolt szinte az egesz SG ellenunk az elodontoben is...

• Japep
    Ja... :D
    Amúgy nem, csak azért így nem látni annyira a "részleteket", mint TV-ben... :)
  • Matthew Prosac
    látni akarod magad a tv-ben hátha pásztázták a közönséget is mi ? xD
  • Japep
    Amúgy ha valaki tudna egy helyet, honnan szedhetném le a tegnapi meccset azt nagyon megköszönném... :)