Chelsea Fan Club
-
En nem mondom, hogy szegyen, ferreertettel, en azt mondom, Terryt mindenki sajnalta, meg azok is, akik adott esetben nem szeretik a Chelseat, mert o nem az a picsogos fajta, nem ugy mint Ronaldo, de meg o is elpityeredett...
Az elso felidoben mi sokkal jobbak voltunk, es lehetett volna 2-3-0, ezen nem erdemes vitatkozni, ez igy van...oriasi foci es helyzetek utan megis a Chelsea rugott egy erosen potyaizu golt, 1-1...a masodik felidoben volt 2 kapufa, aztan meg Terry fejelte ki a golvonalrol Giggs loveset...
Es az a nehany bedobas meg szoglet olyan volt, hogy a margitszigeten nezte vagy 10 000 ember, es fingja nem volt senkinek, hogy most mivan, mindenki felol lehetett volna kirugas es szoglet, a lassitas utan persze mar mindenki okos volt, es mindenki megmondta, Lubos vezethet legkozelebb MU mezben meccset...
Ez hulyeseg, nem volt annyi ilyen helyzet, es nem volt odafujas, nehany ferreertheto szituaciot a biro egy mp alatt talan rosszul itelt meg, de ne mondd, hogy ez olte le a csapat moraljat, Joe Colen kivul senkin nem lattam, hogy szemuveget kovetelt volna a sporinak...
Meg Ronaldo oldalhalora bikazasa is ferrertheto volt, talan meg az legkevesbe, de ezen kivul tenyleg nem voltak egyertelmu szituk...
es a Poolnal meg ne mondd, hogy az elso meccsen jobbak voltatok, ott igazsagos lett volna egy 2-0 a Poolnak...de itt is elfelejted, hogy nem csak az a meccs van, ami utoljara volt, megha az is el elenkebben az ember emlekezeteben, hanem egy oda-vissza vago van...
Cechnek koszonte mindenki itt a topicban, hogy nem lett 2-0 a poolnak, aztan riisen rohogtetek, es talan fortunan is picit...a masodik meccsen tenyleg jobbak voltatok...
Szerintem a legtobb ember nem tudta elfogadni azt, hogy a vegig eselyesnek kikaltott csapat nyert...es azt is fleflejtik sokan, hogy amig mi a Lyont es a Romat, a Barca vegezetevel jutottunk a dontobe, ti Olympiakos, Fener...es mi mindezt veretlenul tettuk meg...sztem az embereknek mar tul sok volt a jobol velunk kapcsolatban, es ezert drukkolt szinte az egesz SG ellenunk az elodontoben is...