Chelsea Fan Club
-
Valóban az első félidő, aztán pedig jött az többek közt h 2 kapufánk volt.. azt ne felejtsd el ha a biro van olyan kedves és apro dolgokat pl bedobásokat meg szögleteket ad az ellenfélnek ami a bl döntőben rengeteg volt hogy Ronaldo kirugta a labdát senki sem pattant meg és szöglet... a helyzet az h azt szokták mondani h egy szöglet fél gól.. a másik pedig az h ha a biro a játékosok ellen van az nagyon nagyon kiirtja a morált, és elmegy a játékosok kedve,ez a legundoritobb amit egy biro tehet, ellene fuj egy csapatnak.. mindegy h korrupcio áldozata vagy csak utálja a Chelseat(zárojelben mondom az a biro épp utálta a Chelseat) a biro képes eldönteni a meccset, és ezt nem ugy kell érteni h mindenre büntetőt ad, hanem pont ilyen apro dolgokkal(bedobás,szöglet,szabadok,sárgák)
az h mivel jutottunk tul a liverpoolon hát szerencse nemtudom.. ezzel tudnék vitatkozni ugyanis a liverpool számunkra egy bl mumus de tavaly idényben nem tulzok ha azt mondom, hogy jobbak voltunk náluk
nem fröcsög senki arra mindenki a MU-t akarja legyőzni én a duplázás ellenére mondtam,hogy érthető h kevesebb a szimpatizáns, hiszen nem volt szép játék, és Chelsea fan vagyok vagy sem, nem érdemelte a döntő alapján az Mu.. és ez egyéni vélemény, de 50 focirajongotol hallottam ugyanezt, olyanoktol akik ki nem állhatják a Chelsea-t
Az,hogy Ronaldo kihagyta a büntetőt hát ennyit tud.. felelősség van rajta és képtelen koncentrálni..
"szegeny Terry pedig mellerugta, meg meg is csuszott, es ferfi letere keservesen sirt..."
ezt annyival letudnám,hogy férfi embernek sírni nem szégyen, sem bl döntőben sem a premier ligában sem más sportban sehol, és soha.. ha te ezt annak tartod hát akkor erősen gondolkozz el
én akkor is gratuláltam a döntőhöz hisz oriási meccs volt de nekem mondhat bárki bármit nem elfogultságbol mondom mi érdemeltük volna, alátámasztani azzal nem lehet h lehetett volna 2-3-0 a félidőben mert erre azt mondom h két kapufánk volt, akkor lehetett volna 3-1; tehát... ez nem érv.. hozzátéve még nem a szezon utolso 45percét nézzük hanem a teljes szezont, és azért teljesitettünk, sérültek tömkelegével a hátunk mögött.