Chelsea Fan Club
  • Cabell
    Vmeik nap unatkoztam, es olvasgattam a kommenteket, amiket a BL donto alatt irtatok, es az elso felidoben tobbek kozott te is irtal olyanokat, meg a vezeto golunk utan, hogy "jezusom, mindjart kapunk megegyet, stb.." Nem kaptatok, mert van egy zsenialis Cech kapusotok, de az elso felidoben 2, 3 golt is verhettunk volna, ehelyett egyet rugtunk, es egyet kaptunk, nem kicsi szerencsevel egyenlitettetek, ezt azt hiszem te is alairod...a masodik felidoben ketsegtelenul jobbak voltatok, es persze az emberben az marad meg inkabb, amit a vege fele lat...

persze lelektanilag is olyan "a gonoszok megvertek szegeny jokat", benyomasa lett, hiszen a bunko paraszt siros kocsog Ronaldo kihagyta a tizit, a kuzdo, szegeny Terry pedig mellerugta, meg meg is csuszott, es ferfi letere keservesen sirt...

ilyenkor mar persze senki nem gondol arra, hogz ti a Poolon pl hogy jutottatok tovabb, hogy akkor ti, Chelsea fanatikusok is csak nevettetek Riise ongoljan, ami lassuk be, perdonto volt...ilyenkor mindenki csak a szezon utolso 45 percet nezi, amiben ketsegtelen,a Chelsea jobb volt...

Es persze nem varom, hogy az az elotti elodontoket figyelembe vegye valaki egy BL donto utan, de azert nem csak Lampard meg Drogba aluminiumjat, meg azt a par szogletet meg bedobast, amit nem adtak oda kene nezni, hanem azt, hogy az elso felidoben 2-3 null is lehetett volna ide...

Osszessegeben ugy erzem, teljesen megerdemelten szereztuk meg a BLt, es megha Ronaldot el is kene tiltani a focitol, a MU nem ertem, hol rontotta el a dolgokat, amikor duplazott tavaly...