Chelsea Fan Club
-
Ancelotti: Találkoztam Abramovical!
Nyáron edző kerestetett a Stamford Bridgere és volt is jelentkező szép számmal a menedzseri posztra. A média több szakvezetőt is összekötött a londoni klubbal mondván, hogy ő lesz Avram Grant utódja. Így a nyáron felmerült az AC Milan edzőjének Carlo Ancelottinak, az Inter korábbi trénerének Roberto Mancininek a neve és még sorolhatnánk.
A Milan edzője Ancelotti a napokban bevallotta, hogy beszélgetett és találkozott a londoni sztárgárda tulajával az orosz olajmágnás Roman Abramovical, de témájuk nem az edző keresés volt. Az olasz mester a nyáron mindent tagadott, de nemrég elmondta egy sajtótájékoztatón, hogy bizony beszélgetett az orosz milliárdossal.
"Igen találkoztam a nyáron Abramovical, de nem, azért, hogy felkérjen a Chelsea menedzseri posztjára, csupán kíváncsi volt a labdarúgás iránti filozófiámról."- nyilatkozta Ancelotti a Sky Italia-nak.
--------------------------------------------------------------------------------
Pulis: A Chelsea ellen nehezebb lesz!
Pulis csapata szombaton a Britannia Stadionban fogadja a Chelsea-t, ami az újonc csapat szezonjának egyik legfontosabb meccse, hiszen az egyik bajnokesélyessel játszanak.
A Stoke az után fogadja a Chelsea-t, hogy a hazai csapat a múlt hétvégén szinte az egész meccset kivédekezve pontot szerzett az Anfield Road-on.
Tony Pulis azonban elmondta, hogy a Chelsea ellen még ennél is több fog kelleni, mert a londoni csapat erősebb, mint a Liverpool, és a legesélyesebb a végső győzelemre is.
"A Liverpool ellen fantasztikusak voltunk a múlt szombaton. A gondolatai most már a Chelsea körül forognak, hiszen ők egy szinten följebb vannak." - mondta Pulis a SkySports News-nak.
"A Chelsea-nek mindene megvan, amire egy csapatnak szüksége van, és a játékos keretük is nagyon erős. A Chelsea-nél jó dolga van egy edzőnek, hiszen gyakorlatilag, amit kér azt meg is adják neki." - fejezte be Tony Pulis.
-------------------------------------------------------------------------
Kalou: A Chelsea legendája leszek!
Salomon Kalou, amikor 2006-ban megérkezett a Chelsea-hez nagyon meg volt illetődve. Az elefántcsontparti támadó az első edzésére elvitte magával a fényképezőgépét, amivel lencsevégre kapta híres, sztár csapattársait.
Két év alatt sikerült beilleszkednie, megismerkedni csapattársaival, de nem nagyon jött össze neki az első csapatba való bekerülés nagy rendszerességgel.
Most már teljes értékű tagja a csapatnak és Scolari is számítani fog rá az eljövendőben. Kalou nyilatkozott a kezdetekről, amikor Londonba költözött
"Az első edzésre elvittem magammal a fényképezőgépem és minden egyes csapattársammal közös képet készítettem."-kezdi Kalou a múlt idézést.
"Élőben látni Ballackot és Drogbát szenzációs élmény volt és megvoltam ijedve, el se hittem, hogy ez mind velem történik."
Az afrikai játékosra számít Scolari és fényes jövőt jósolnak a csatárnak erre a szezonra a szakértők, mondhatni ez az év Kalou éve lesz. A játékos csereként állt be a Manchester United ellen és gólt fejelt, pontot mentett ezzel a találatával a Chelsea-nek. Szerda este is betalált a Porstmout elleni Liga Kupa mérkőzésen, szóval kijelenthető, hogy megtalálta a góllövő cipőjét.
"Nagyon jó formában van és számítani fogok rá az elkövetkezendőkben."-mondta Scolari korábban Kalouról.
A játékos azonban tisztába van vele, hogy még fiatal és van hova fejlődnie, de azt már most kijelentette, hogy a Chelsea legendájává akar válni.
"Sokat kell majd dolgoznom a mérkőzésen és az edzésen is. Gólokat kell lőnöm és segítenem kell a csapatom. Remélem idén mind a négy kupát elhódítjuk és ebben én is kivehetem aktív részem!"-fejezi be Kalou.