Chelsea Fan Club
-
Scolari örülne Ronaldónak
Luiz Felipe Scolari nyilatkozatában elmondta, hogy nem fél Ronaldotól és kifejezetten örülne annak ha Cristiano pályára lépne a vasárnapi Chelsea-Manchester United rangadón.
Mint mindenki jól tudja a nyár egyik nagy kérdése volt, hogy Ronaldo megy-e a Real Madrid-hoz vagy marad marad a United-nél. Végül a portugál szélső nem igazolt el és továbbra is Manchesterben keresi a kenyerét. Scolari elmondása szerint a nyáron ő is leszerette volna igazolni Ronaldót a Chelsea-be.
"Ő a világ három legjobb játékosának egyike."-kezdi nyilatkozatát Scolari a Daily Mail-nek.
"Amikor még a portugál válogatott szövetségi kapitánya voltam, választanom kelet minden évben egy játékost, hogy kinyerje el az Év játékosának járó díjat."
"Az első évben Didier Drogbára szavaztam, a második évben John Terryre és legutoljára Frank Lampardra adtam le a voksom."
"Most ez a három játékos a csapatomnál van aminek nagyon örülök, de az is lehet, hogy Ronaldo is itt lesz a következő szezontól kezdve."
"Ha újonnan el akar igazolni én leszek az első aki ajánlatot tesz neki." -fejezte be vágy álmával Scolari mondandóját.
Forrás: www.skysports.com
-------------------------------------------------------------------------
Scolari: Meg akarom szerezni Ronaldot!
Luiz Felipe Scolari hadat üzenet Alex Fergusonnak: "Meg akarom szerezni Ronaldót" kijelentésével.
A Chelsea menedzsere nyilatkozott a holnap esedékes rangadó előtt, ahol csapata fogadja a Manchester United-et.
"Talán a következő szezontól újra együtt dolgozhatok Cristianóval. Ha el akar menni a United-től én tárt karokkal várom Londonba!"
Scolari rendkívül jó stratéga és ezzel a kijelentésével nem csak a vágyát mondta el, hanem kellően felbosszantotta a United menedzserét Sir Alexet, hiszen a mester megnyugodott, hogy rábeszélte szélsőjét a maradásra még a nyáron, most meg újabb kérője akadt a portugálnak.
Másik idegesítő tény a United számára, hogy az angol labdarúgó szövetség az FA eltörölte John Terry a Manchetser City ellen összeszedett piros lapját, így a válogatott védő ott lesz a holnapi rangadón.
Feguson biztosan nem zárta szívébe Scolarit mivel a brazil mester már korábban is keresztbe tett neki. Történt ugyanis az Európa bajnokságon, hogy Scolari akkor még portugál szövetségi kapitányként azt tanácsolta Ronaldónak, hogy hallgasson a szívére és igazoljon el Madridba.
"Egyszer úgyis elhagyja a United-et, hiszen nem játszhat ott 50 éven keresztül."
"Ha egy másik klubba igazol nem fog rosszul esni. Ő a barátom, nagyon szeretem és úgy tekintek rá mintha a saját fiam lenne."
"Amikor megérkeztem Portugáliában, Ronaldo gyerek volt. Egy fiatal 17 éves fiú. "
"Elképesztő fejlődésen ment keresztül pár év alatt és most már a világ egyik legjobb játékosa. Két évvel ezelőtt én megmondtam, hogy ő lesz a legjobb és bejött."-fejezi be Scolari.
Forrás: www.thesun.co.uk