Chelsea Fan Club
  • Japep

Zola a West Ham kispadján!

Ami tegnap még csak lehetõség volt, mára bizonyos lett: klubunk egykori legendája, Gianfranco Zola ül le a West Ham kispadjára.

Zola 1996 es 2003 között volt a Chelsea játékosa, ez idõ alatt 312 mérkõzésen 80 gólt lõtt, és oszlopos egyénisége volt az elmúlt évtized sikercsapatának.
    A klub szurkolói a Chelsea százéves történelmének legjobb játékosának is megválasztották.

A most 42 éves olasz klasszis az utóbbi idõben az olasz U21 válogatott segédedzõje volt (Casiraghi mellett).

Zola elsõ nyilatkozatai:

"Tudom hogy a Chelsea és a West Ham riválisok, de ez részemrõl nem probléma. A játékos-pályafutásom már a múlt."

"Ez egy új kihivás. Hét évet töltöttem a Chelsea-nél, és ez a hét év karrierem legszebb idõszaka volt."

"Imádtam ott játszani, de a szurkolóknak meg kell érteniük, hogy az edzõsködés számomra új karrier, és a játékos pályafutásom a múlté."

----------------------------------
    Tényleg érdekes, hogy a Chelsea történelmének legnagyobb játékosa pont a West Ham padjára ül le...de ennek ellenére engem nem zavar, sokat köszönhetünk neki, és sok sikert kívánok neki a továbbiakban is!