Chelsea Fan Club
  • Krisz018
    Robinho megerősítette: Jönni akar!

Robinho jövője ugyan továbbra is függőben, de innentől kezdve a Madrid kényszerpályán mozog, a klub ugyanis aligha akar mindenáron megtartani egy olyan játékost, akinek már nem jelent motivációt a Real Madridban szereplés...

A sajtótájékoztató némi késéssel, 12:30-kor vette kezdetét a Hotel Eurobuildingben, nem meglepő módon újságírók, televíziós munkatársak szépszámú jelenléte mellett. Az elkövetkezendőkben Robinho sajtótájékoztatója olvasható, kommentár nélkül, csaknem teljes egészében:

"Semmi sem változott meg, álmom az, hogy a Chelseaben szerepelhessek. Ezt már tudattam az edzőmmel, az elnökkel és Mijatovic-csal is. Az ok, hogy már nem akarok maradni ebben a csapatban, mert én is hallottam az elnökúr szavait, aki azt mondta, hogy jó ajánlat esetén távozhatok. És ez egy jó ajánlat. Schuster az, aki nem szeretni elengedni, ő azonban nem az apám, hanem csak az edzőm, és nem szabhatja meg, hogy mit csináljak. Ha így is meg akar tartani, az legyen az ő felelőssége. Csak a Chelsea jár a fejemben."

"Egészen májustól kezdve édesapám és ügynököm ezerszer járt a Bernabéuban, hogy meghosszabbítsák szerződésemet, és rendre azt kapták válaszként, hogy majd szeptemberben. A klub bizonyította, hogy nem érdeke meghosszabbítani szerződésemet, helyette inkább Cristiano Ronaldót igazolnák le. És most, hogy nem tudják leigazolni Ronaldót, sem pedig senki mást, most akarják meghosszabbítani szerződésemet."

"Az öltözőben nincs problémám senkivel, nagyon jóban vagyok mindenkivel. Az sem érdekel, ha egy évig a lelátón kell ülnöm, még fiatal vagyok, egy év után visszatérhetek akkor is, ha addig nem játszom. Amikor a Madridba jöttem, úgy terveztem, hogy 10 évig fogok itt maradni, most azonban szeretném elhagyni ezt a csapatot."

Forrás: www.madridista.hu
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Scolari: Deco lesz a mi Zidanunk!

A dél-amerikai mester a Sunday Mirrornak nyilatkozta, hogy Deco ugyanolyan hatással van a Chelseare, mint amilyen hatással volt Zidane a Real Madridra.

Deco a nyáron 8 millió fontért csatlakozott a Chelseahez a Barcelonától. Bemutatkozása új csapatában remekül sikerült, két mérkőzésen két gólt szerzett és csapata legjobbja volt.

Scolari aki jól ismeri Decót, hiszen a portugál válogatottnál is együtt dolgoztak, így a mester sok közöset talál a két játékosban. "Ők nagyon hasonlóak. Ha vissza emlékszünk, amikor Zidane játszott, mindig más cselt alkalmazott a pályán, mint amire a néző számított volna. Deco is ilyen, ő is képes erre."

A korábbi Barcelona játékos most 31 éves, de koránt sem hanyatlik csillaga, nem mutat egyre rosszabb formát, sőt ellenkezőleg.

"Én kedvelem őt és ott van Lionel Messi és Cristiano Ronaldo mellett a világ legjobb játékosai között."

A menedzser szerint Deco jelenléte a Chelseanél jót tett a csapatnak, pozitív hatással van a portugál csapattársaira. "A játékosaim megértik, hogy sok bizalmat kap Deco tőlem, hogy igazán azt tudja játszani ami neki a legjobban megy. " - folytatja a brazil szakember.

A korábbi Porto játékos jól érzi magát a Premier Leagueben, amin nem lepődik meg Scolari. A Premiershippről köztudott, ahhoz, hogy megfelelő legyél itt jó fizikumúnak kell lenned. A szakember nem fél attól, hogy az új igazolások emiatt nem fogják megállni helyüket Angliában.

"Deco túl okos és túl ügyes, ahhoz, hogy valaki legyőzze őt egy párharcban. Alázatos a labdarúgás iránt már a kezdetektől fogva, amikor még a kis falujának az utcáján focizott. Ott sok mindent megtapasztalt és ő egy nagyon dörzsölt játékos." - fejezte be Scolari.

Forrás: www.goal.com