Chelsea Fan Club
  • Krisz018
    Lampard örülne Robinho-nak

Az utóbbi napokban már szinte biztosnak tűnt a brazil támadó érkezése, de jelenlegi klubja, a Real Madrid mindenképpen meg szeretné szerezni a játékos utódját, mielőtt belemennek az üzletbe.

Robinho leigazolását legfőképpen a menedzser, Luis Felipe Scolari szorgalmazta, akinek már sikerült leigazolnia Deco-t, aki rögtön le is tette a névjegyét a Premier League-ben két góljával.

Így hát érthetően Frank Lampard bízik edzőében és biztos benne, hogy Robinho is be tudna illeszkedni az angol fociba.

"Ő egy fantasztikus játékos. Sokat láttam játszani a spanyol bajnokságban a Real Madrid színeiben." - nyilatkozta Lampard a The Sun-nak.

"Most is több kiváló képességű játékosunk van, de úgy gondolom, hogy Robinho tudna újat hozni a csapat játékába és az angol bajnokságba."

Sokan nem hiszik, hogy Robinho be tudna illeszkedni az angol fociba, de Lampard biztos benne, hogy a játékos meg tudná szokni ezt a stílust is.

"Az angol foci nagyon különbözik a spanyoltól, így biztos kellene neki egy kis idő, de egy olyan világklasszisnak, mint ő ez nem okozhat problémát.

----------------------------------------------------------------------

Calderon bízik Robinho-ban

A nyár egyik legnagyobb átigazolási ügyének még közel sincs vége, hiszen a feleknek még nem sikerült megegyezniük, annak ellenére, hogy pár napja már szinte minden internetes hírportál tényként közölte Robinho távozását.

Ezek után úgy tűnt, hogy a tárgyalások zátonyra futottak, hiszen a Madridnak nem sikerült helyettest találnia és Calderon egyébként sem szándékozta eladnia a brazil zsenit.

"Teljesen megértem, ha egy játékos nem akar többet a klubjában játszani, így Robinho döntését is elfogadom." - mondta az elnök a Marca-nak.

"Úgy gondolom, ha távozna nagy hibát követne el, de ez az ő gondja. Ennek ellenére továbbra is bízok benne, hogy sikerül megtartani."

"Egy kiváló képességű játékosról van szó, aki nagyon sikeres lehet, ha itt marad velünk, de számomra az első számú cél, hogy megvédjem a klub érdekeit, amennyire csak tudom."

Robinho egyébként ma részt vett a Real Madrid edzésén, ahol a csapat a vasárnapi, Deportivo elleni nyitófordulóra készült. Arról még nincs hír, hogy a keretbe bekerült-e a játékos.

Forrás: www.skysports.com