Chelsea Fan Club
  • Japep

Scolari hét játékost eladna

A Chelsea új menedzsere, Luiz Felipe Scolari azt tervezi, hogy legalább hét játékostól megválik ezen a nyáron.

- ,,Mintegy tizenöt percet beszélgettem Frankkel, aki megnyugtatott, hogy nagyon jól érzi magát a klubnál, így esze ágában sincs eligazolni. Tudunk az Inter érdeklődéséről, de ezek után a magam részéről lezártnak tekintem az ügyet. Didier Drogba kapcsán is kijelenthetem, hogy a játékos marad, mert én számítok rá. A keret valóban átalakításra szorul, de a sztárokat nem szabad elherdálnunk.'' - jelentette ki Scolari.

- ,,Jelenleg 32 játékosom van, itt az idő, hogy kicsit átalakítsam a keretet. A szezon kezdete előtt pár játékos érkezni, illetve távozni fog. 23, 24, vagy 25 emberrel akarok együtt dolgozni. De ha 30 játékosom lesz, akkor sem fogok párat a tartalékok közé száműzni.''

- ,,Tegnap beszéltem velük. Elmondtam nekik, hogy 23, 24, esetleg 25 játékos lesz az, akikre számítani fogok. Ez a maximum, amire szükségem van.'' - mondta Scolari az első Chelsea-s sajtótájékoztatóján.