Chelsea Fan Club
  • Krisz018
    Deco maradásra biztatja Lampardot
    A Chelsea korábbi vezetőedzője, José Mourinho, miután az Internazionale menedzerévé nevezték ki, szemet vetett egyik régi kedvencére, Lampardra, akit megpróbál új csapatához csábítani.
    Deco azonban, aki sokak szerint Lampard helyére érkezett a múlt hónapban, a The People magazinnak adott interjújában maradásra biztatja az angol középpályást.

"Úgy gondolom, tudnék együtt játszani Lamparddal a pályán. Persze ez olyasmi, amit majd az edzőnek kell eldöntenie. De rengeteg Chelsea meccset láttam a TV-ben, és úgy hiszem, Frank és én együtt sok problémát okozhatnánk az ellenfeleknek."

Deco elárulta, hogy 2004-ben a Porto BL-győzelme után lehetősége lett volna Londonba szerződni. A Barcelona azonban már korábban megegyezett a Portóval, így Deco a katalánokhoz került. Most, négy évvel később a brazil születésű középpályás megérkezett a Stamford Bridge-re, és ennek oka szintén egy előző edzője.

Deco Luiz Felipe Scolari első igazolása, mióta elhagyta a portugál kispadot, és arra számít, hogy korántsem ő az utolsó érkező idén.

"Scolari Chelsea-hez kerülése nagyban befolyásolta a döntésemet. Nagyon jó a kapcsolatom vele, ezért könnyen mennek az edzések és a játék is. A Chelsea tervei pedig nagyon izgalmasak, ezért is döntöttem a klub mellett.
    A csapat már így is nagyszerű, de úgy tudom több játékos is érkezik még a nyáron."