Chelsea Fan Club
  • Japep

Scolari az elsőszámú jelölt?

Olyan hírek láttak napvilágot miszerint a londoni klubnál Luiz Felipe Scolari az első számú jelölt az edzői posztra, bár a megszerzése nem lesz egyszerű feladat.

A Portugál Labdarúgó Szövetség (FPF) elnöke, Amandio De Carvalho már tud a Chelsea érdeklődéséről.

"A Kékek már érdeklődnek Scolari felöl." - mondta röviden De Carvalho.

Az 59 éves szakember a 2008-as EB után szinte biztos, hogy távozik a "Luzitán" csapattól, de az FPF mindenképpen meg akarja hosszabbítani a szerződését.

Az állítások szerint a Chelsea vezetői hamar meg akarnak egyezni a brazil mesterrel, hiszen ha Portugália jó eredményt ér el a kontinensviadalon, akkor Scolari is nagyobb eséllyel köthet új szerződést. Az új szerződésben egy 1.9 milliós éves fizetés szerepelne.

A Chelsea-n kívül még a Manchester City is szívesen látná kispadján a VB-győztes edzőt, de Scolari tisztában van azzal, hogy Londonban kereshetné a legtöbbet.

------------------------------------------------
    Az biztos, hogy jól járnánk vele.
    Szerintem egyik legjobb lenne Hiddink (ő szinte 100%, hogy nem jön...max 2010 után csak), még jól jártunk volna Klinsmannal is (sajnos már a Bayern edzője) - ezért (én már a legelejétől reménykedem benne) az elérhető edzők közül szerintem Ő lenne a legjobb.
    Sokkal jobb, mint Rijkaard, Mancini, Eriksson, MacLaren, Keane, Ancelotti, Deschamps...kihagytam valakit? :D