Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miki36
jaja... de a city nincs a legjobb formában... de nekünk nagyon fontos lenne a gyõzelem:) HAJRÁ CHELSEA!

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

asfa
Pompey mindig erõs hazai pályán.. nagyon nehéz dolgunk lesz ahogy a Manchesternek és az Arsenalnak is ;)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Bulykin
A Pompy most nagyon erõs lett, mert Baros és Defoe már ott van, nagyon nehéz meccs lesz az szerintem.....
Az EU2 adja majd?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Jagumo
holnap lesznek még jómeccsek:)

Tottenham - Man Utd

Man City - Arsenal

Portsmouth - Chelsea

mind a 3 nagy csapat vendénként fog meccset játszani:) majd meglátjuk mileszz
<#vigyor2>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
fejlõdjenek is :D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

miki36
szerintem is:) Drogábal együtt nagyon durvák lesznek:)
a három kölcsönadottnak nagyon örülök... remélem sokat fejlõdnek:)

\"To desire immortality is to desire the eternal perpetuation of a great mistake.\"

Jagumo
Átigazolási szezon véget ért!

Érkezett:

Nicolas Anelka, 28, Bolton, 15 millió Font
Branislav Ivanovic, 23, Lokomotiv Moskau, 8 millió Font
Franco Di Santo, 18, Audax Italiano, 4 millió Font
Ben Sahar, 18, Queens Park Rangers, kölcsönbõl vissza

Távozott:
Ryan Bertand, 18, Norwich City, kölcsön (6 hónap)
Anthony Grant, 20, Southend, kölcsön (6 hónap)
Adrian Pettigrew, 21, Rotherdam United, kölcsön (6 hónap)

Anelka jóvétel volt (szerintem , de még nemigazán derült ki)

Jagumo

Makelele edzõsködni fog a Chelsea-nél

Miközben a csapat egy rekord-döntést jelentõ, 10 egymást követõ gyõztes meccsbõl álló sorozatra készül, a veterán Makelele – egyelõre nem hivatalos – edzõi munkát kapott a Stamford Bridge-en.

Makelele, aki 35 évet tölt február 18-án, öt mérkõzést játszott januárban, és kulcsszerepe volt a sok alapjátékost nélkülözõ csapat gyõzelmeiben.

„Az õsszel olyan egyezséget kötöttem az edzõvel, hogy csak a nagy mérkõzéseken kell játszanom.” – nyilatkozta Makelele. – „Viszont a januári emberhiány miatt szükség volt a játékomra, és a csapaton természetesen örömmel segítettem.”

„A felelõsségem azonban mostantól kezdve nem csak a játékra fog korlátozódni: mellette edzõsködni is fogok. Örülök, hogy tapasztalataim átadását már azelõtt elkezdhetem, mielõtt teljesen abbahagyom a labdarúgást.”

„Mostantól az is a dolgom lesz, hogy minden tudásomat átadjam a fiatalabb középpályás játékosoknak, és megtanítsam õket, hogyan javíthatnak játékukon.”

„Meg fogom tanítani nekik, hogyan helyezkedjenek és hogyan nehezítsék meg az ellenfél dolgát. A játékosoknak tudniuk kell, mikor passzoljanak, mikor változtassák meg a helyüket, és mikor tartsák maguknál a labdát. Ezek mindegyikét nagyon fontos tudniuk.”

„Most abba a helyzetbe kerültem, hogy segíthetem a fiatalabb játékosokat mindezekkel a tudnivalókkal, és általuk nem csak egyénileg fognak jobbak lenni, hanem egyúttal jobb csapatjátékossá is fognak válni.”

Jagumo
nem tudom az elõzõmeccs mennyi lett, de multévben láttam meccset ott fantasztikusan védett Cech! és 2:0-ra nyertünk akkor, hát mrglátjuk milessz:)

miki36
hát nem lesz könnyû meccs... de remélem behúzzuk:)

Jagumo
Portsmouth - Chelsea

remélem nyerünk :) Szombaton lesz a meccs:)

asfa
szép volt Grat a csapatnak! :)

miki36
A tegnapi nap folyamán a játékosok meglepõdhettek az edzõpályán, amikor nem más, mint az argentin legenda, Diego Maradona állított be a Chelsea-hez. Maradona a csapattagokkal ismerkedett meg, sokat beszélgetett Granttel és autogrammokat is osztott.

A 47 éves argentin régi jóbarátja Avram Grantnek, már régóta ismerték egymást. A legjobban azonban Joe Cole volt lenyûgözve a váratlan látogatástól. Sheva és Ballack is sokat beszélgettek Diegóval. Shevchenko és Ballack, akik tegnap csatlakoztak újra a kerethez az edzésben, nagyon örültek a látogatónak:

"A világfutballban õ egy hõs, egy kiváló játékos, példakép mindenki számára. Nagyon nehéz utat járt be az élete során, de õ mindig jól döntött. Sokat fogyott, jól néz ki most és nagyon boldog is. Õ is szeret golfozni, mint én. Most viszont megyek, mert kezdõdik az edzés." - nyilatkozta mosolyogva az ukrán aranylabdás.

Braniszlav Ivanovics is csatlakozott már a kerethez, és keményen eddz. Csak Petr Cech nem mutatott felettéb kitörõ örömöt, mivel elvesztett egy kapufalövõ versenyt... :)

miki36
Ballack boldog a Chelsea-nél

A német válogatott középpályás egy német lapnak nyilatkozott, amiben kifejtette, hogy jól érzi magát Londonban és esze ágában sincs távozni. Ballack az elõzõ két meccset, az Everton elleni Ligakupa-elõdöntõt és a Wigan elleni FA-kupa mérkõzést kihagyta vádlisérülés miatt, de a holnapi Reading elleni mérkõzésen már harcra kész.

Az egykori Bayern München játékos 2006 nyarán csatlakozott a csapathoz, és még két éve van a szerzõdésébõl, amit örömmel tölt ki Londonban. Így nyilatkozott a 31 éves játékos:

"Ebben a pillanatban teljes mértékben elégedett és boldog vagyok a Chelsea-nél. A feleségemmel és családommal berendezkedtünk Angliában. Egy nagyszerû csapatban játszom és remélem nagyszerû eredményeket fogunk elérni."

"Hogy mi lesz amikor lejár a szerzõdésem, majd meglátjuk. Vagy maradok még egy évig, vagy elmegyek máshova, esetleg befejezem a pályafutásomat, ezt sohasem tudhatod a futballban." - mondta Michael.

miki36
Megmérettetés elõtt a fiatalok is...

Immáron 4 éve nem játszott az ifi csapat a Bridge-en, így szinte mindegyik játékos elõször léphet pályára a klub stadionjában. Kivétel az a Michael Woods, aki bár állandó tartalékjátékos, a kora még megengedi, hogy az ifik között is játsszon. (még nincs 18 éves) Tavaly januárban egy FA kupa mérkõzésen jutott szóhoz José Mourinho irányítása alatt, igaz, alig 20 percet játszhatott mindössze. Elmondása szerint az egész csapat tûkön ülve várja a csütörtök estét, mindenki nagyon elszánt és magabiztos, de nem becsülik le a Leicester-t, hisz a korosztályában erõs csapatnak számít.
Sok szurkolót várnak a stadionba, hisz 10 éve nem fordult elõ, hogy a legjobb 8 közé jutott volna a csapat a korosztályos FA kupában, így szükség van a bíztatásra.
A mérkõzés magyar idõ szerint 20 órakkor kezdõdik és a Chelsea TV élõben közvetíti.

miki36
nah vége... a meccs végén kiengedtünk, talán elfáradtunk vagy csak elszórkoztuk, nem tudom... a lényeg a 3 pont, azért továbbra is érezni a sérültek/afrika kupások hiányát, de jobb volt a játékunk mint a Wigan ellen
Szép volt srácok, HAJRÁ CHELSEA!!!

Jagumo
vége! Ballack góljával 1-0:)

miki36
Wright-Phillips le
Sidwell be

miki36
Ballack:S nem sok hiányzott

Jagumo
na ballack majdenm még 1 fejes gól:D

Jagumo
gec milyen szabadot lõtt a reading :D

miki36
nm:)
Malouda le
Pizarro be

Jagumo
malouada le pizzaro fel:)

Jagumo
Ez az :D:D:D sry h itt szerencséltlenkedtem :D

MEGVAN :D jeee kösziiiiiiiiiiiiiiiiiii:D

miki36
rojadirecta.com-on megkeresed a meccset és katt

Jagumo
na fasza man ztd - portsmust megtaláltam a másikat nem találom:D

miki36
huh Anelka mekkora helyzet volt :O)
Bridge szenzációs a bal szélen, védekezik és támad is, gyakorlatilag bejátssza a bal szélt:)

Jagumo
oh thx:)

miki36
streamen, de a stream nem egy tv:D
leszeded pl. a tvu player nevû progit és ott a soccer tv-n

Jagumo
de te hol nézed a meccset? :S

Jagumo
áh azt már nemnézem meg ugy is belealszok :D TV elõtt mindig elalszok:D

miki36
második félidõben kb. 3 ziccerünk volt, Hahnemann iszonyat jól véd:S

Jagumo
beírtam google-be találtam is olyat h Stram TV ... csakhogy az vami Live Sex meg Hard Sex meg ilyen dolgok vannak rajta....:D ott nincs meccs

Bulykin
A Mancherter meccs után 11órától fogja adni az Eurosport 2
Amúgy port.hu:D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Szép estét mindekinek és Hajrá CHELSEA!:)

Jagumo
lehet hülye vok...de az neten van? vagy kábel TV-n mert ha kábel ilyen csatornánk nincs:D

stream-en

Jagumo
labdabirtoklás nemsemmi XD

Statisztikák

74% Labdabirtoklás 26%
11 Kapuralövések 1
9 Kaput eltaláló lövések 1
4 Szabálytalanságok 4
6 Szögletek 6

Jagumo
hol adják a meccset? :D

euro Sport 2-õn a Man UTD - portsmust adják

asfa
:)ezt jo hallani HAJRÁ!!

miki36
nah szünet van...
eddig jók vagyunk, beszorítjuk a readinget, Bridge és Joey játéka nagyon tetszik eddig, csak így tovább:)
GO GO CHELSEA!!!

miki36
Joey megint fantasztikus:)

asfa
széép :) HAJRÁ CHELSEA tovább tovább

miki36
szép fejes, 1-0:)

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!! 1-0 Ballack

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miki36
góóóóóóóóóóóóóóóóóólll Ballack!!!:)))

miki36
én viszont nézem, tvu-n simán megy

asfa
énse mert azt hittem eu2 közvetit de szutykos Man Utd-t tolnak

Japep
Nem tudom nézni, mert ez a szar Sopcast csak 30%-ig tölti be, aztán csökken... :(

Na mindegy, HAJRÁ CHELSEA !!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

miki36
jaja, remélem behúzzuk
remélem hogy a középpálya jobban mûködik majd mint a Wigan ellen
HAJRÁ CHELSEA!!! BLUE IS THE COLOUR!