Chelsea Fan Club
  • Japep

Grant szereti a Chelsea-t, de nem tér vissza igazgatóként

A hétvégén kirúgott szakember szívében továbbra is előkelő helyen van a londoni klub, ennek ellenére nem fogadja el Abramovics állásajánlatát.

Avram Grant nyolc hónapon keresztül irányította a Chelsea-t, miután a korábbi menedzsert, Jose Mourinhót felállították a kispadról. A moszkvai BL-döntő után az izraeli szakembernek is távoznia kellett, ám Grant továbbra is csak szépet mond egykori munkahelyéről. A szakember békében akar elválni a klubtól, szerinte nem lesz szükség ügyvédre. Roman Abramovics ajánlatot tett ugyan Grantnak, hogy térjen vissza igazgatói posztjához, az izraeli azonban nem tartja korrektnek a felajánlást:

- "Kaptam egy ajánlatot Abramovicstól, és mivel szeretem a klubot, csak azt válaszolhattam neki, hogy váljunk el békében. Csodálatos időszakot töltöttem a klubnál, nagyon komoly nemzetközi tapasztalatokat szereztem. És ennek a csodálatos fejezetnek a végén negyvenezer Chelsea-szurkoló ismerte el a munkámat." – jelentette ki Grant. "Semmi problémám nincs a Chelsea-vel, és nem lesz szükség ügyvédre, ha valami mégis felmerül."

-----------------------------------
    Nagyon szimpatikus egy ember, az biztos! :)