Chelsea Fan Club
-
Ancelotti Svájcban tárgyalt Abramoviccsal
Az olasz La Repubblica információja szerint a Milan vezetőedzője és a Chelsea tulajdonosa Svájcban tárgyaltak a londoni kispad sorsáról.
A La Repubblica szerint Carlo Ancelotti nem véletlenül választotta pihenése helyszínéül a festői Svájcot, a Milan szakvezetője azért utazott Genfbe, hogy ott tárgyaljon Roman Abramoviccsal, a Chelsea tulajdonosával. Az orosz milliárdos a hétvégén menesztette Avram Grantet, és egyelőre még senkivel nem tudott megegyezni a szakvezetői állás betöltéséről. Az olasz lap szerint most már a jelöltek között kell számolni Ancelottival is, aki azonban cáfolja, hogy a tárgyalás miatt választotta Svájcot úti céljául:
- "Nyaralok, és mivel pihenni szerettem volna, ezért választottam Svájcot. Hogy Abramovics? Az igazság az, hogy nem ismerem elég jól, és egyelőre nem is kell megismerkednem vele jobban, mert csak a Milannal foglalkozom." – jelentette ki Ancelotti.
A lap úgy tudja, ha Ancelotti távozik, Marcello Lippi veszi át a helyét.
-----------------------------------------------
+1 név...vicces, a végén már lesz vagy 30 jelölt...még Deschamps is "esélyes" már.
Hát ő sem tartozik a kedvenceim közé... :S
Az igazság az, hogy szerintem egy volt olasz/spanyol edző nem nagyon jó a PL-be, de sosem lehet tudni...a Tottenhamnak is bejött.