Chelsea Fan Club
  • Mike94
    itt azér tudhatnád h nem az ütés erejét díjazzák... hanem a szándékot, és ő ezért megérdemelte a pirosat... tévezt nem kellett volna kiállítani, mer terryvel csak "megbeszélték" a dolgot [heves vitával] de nem értek egymáshoz se, csak jött "húdekeményvagyoknémetribancballack" és ő meglökte tévezt, ezzel indult az egész perpatvar, ha ballack nem megy oda keménykedni akkor nem mennek oda a manchesteriek sem védeni tévezt és csak szimplán szabadrúgás a chelseanek....
    szal egy részben köszönhetitek ballacknak h drogbát kiszórták...
    másrészt akkor ennyi erővel makelele-t is ki kellett volna küldeni könyöklésért (nem a scholesosra gondolok), emlékezhetünk messit ugyanilyenért kapott ellenünk pirosat jogosan, könyöklésnél ha vérzik utána az "áldozat" akkor 99%ba az piros... de most nem
    nem kéne a sporit okolni, ugyanolyan szarul fújt mindkét felé...
    tévez nálam se játszotta volna végig a meccset, nem mer lecseréltem volna
    jah és nem kell arra fogni h nem volt szerencsétek, mer első félidő simán lehetett volna 3-1, 4-1 és akkor már fieszta lett volna a második játékrész
    és az h 2x annyit próbálkoztatok mint mi az semmit nem jelent mer fele annyiszor találtatok kaput
    nah befejeztem, most úgyis mki elkezdi az ellenkezőjét állítani annak amit most mondtam, de nekem ez volt ebbe a topikba az első és utolsó hozzászólásom