Chelsea Fan Club
-
Tegnap ismét megtörtént az év foci szégyene.Körülbelül mint tavaly, hogy a Milan csatárok nélkül nyerni tudott 1 BL-t.
A játékvezetőre szavak nincsenek.Elképesztő, hogy fújt a vörösöknek.Nem vagyok Chelsea drukker, de már úgy volt, hogy leköpöm a TV-t, mikor Céronyáldó biciklizett egyet, és ballal olyan szépen mellélőtte, ahogy illik.Erre látom hogy ez a szerencsétlen Lubos Mihel integet a szöglet fele.Komolyan...2008-ban, BL döntőben ilyen szintű ítéleteket...
De akkor essen szó egy kicsit részemről a meccsről.Hogy tud egy olyan csapat győzni, ahol 10 emberrel védekeznek, a csatárjuk egész meccsen KAPURA SEM LŐ, valaki mindig fekszik a földön, és csak reklamál(szerintem nem nehéz kitalálni kik ezek a személyek ?!
Azt mondják sokan, hogy Lampard gólja szerencsés volt.Igen, az volt.És a 2 kapufa ? Ha az a kettő bemegy, egy rossz szava sem lehet senkinek, hiszen a kétszer annyi kapuralövés a Chelsea részére minden volt, csak védekező foci nem.Csak sajnos az a fránya HA...
Terryt hihetetlen módon sajnáltam.Elképesztő, amilyen mezőnymunkát végzett, nem ezt érdemelte volna.De az egész csapat.Gondolok itt Ballack-ra például, akiről lassan bátran állíthatom, hogy anno a Leverkusenben, és a Chelsea-ben is vezéregyéniségként elveszt 2 BL döntőt.Szörnyű lehet...:/
Anelkát sosem tartottam nagy focistának, tegnap pedig bebizonyította, hogy hiába a rá sok kiadott pénz, nem éri meg az árát.Ha valaki profi, és ennyit adnak érte, akkor igenis, álljon be, játszon 1 percet, utána pedig nyomás alatt rúgjon alá annak a rohadt lasztinak.Biztos vagyok benne, hogy Seva berúgta volna.
Kár siránkoznom, de hihetetlen letört vagyok.Viszont rendkívül szimpatikus lett ez a kék csapat számomra, és azt kívánom, hogy a jövőben vegyetek revansot, nyerjetek már jövőre címeket!