Chelsea Fan Club
-
Ezek után még fanatikusabb KÉK leszek, tegnap a millenárisban néztuk,annyira felbasztam az agyam h a márványasztalra csaptam ököllel és most tiszta véraláfutás,hát ennyit erről, inkább nem mondok semmit a szerencséről/szerencsétlenségről mert ez egy tényező,egy faktor ami van és változtatni nem lehet és kész,de bíró-t ölni lehet. meg análká-t kirúgni,nem eladni...kirugni.gyűlölöm. Csak a fair play végett gratulálok a mu-nak,a játék alapján szerintem semelyikunk sem érdemelt volna BL trofeát.Van a nekunk egy gerincunk ami mondjuk jol mukodik,ez Lampard és Essien középső középpályája Terry és cech a farokrésszel,cech hibátlan a legjobb,terry hibázott a saját posztján többször is,egyszeruen nincs a centre-fullback helyén amikor kéne,de a bordák, az ágai csak hirbol ismerik egymást és közelsem ugy mukodnek mint egy csapat,még talán j.cole kapcsolodik vhogy de nem igazán érvényesül mostanában,malouda önhibáján kivul nincs beépulve az eltoltott ido és a "kispados mivolta" által.Drogba megváltozott,játszani ugyanugy tud vszinu,de a játéka akkor jön ki,ha csapatként működik,márpedig nagyon ugy látszik mintha nem jönne ki jól a társaival.el tudom képzelni mi a helyzet ott a stilusa miatt.a többiekről ne is beszéljunk szívből remélem anelka csak átutazó, itt is,shevát valoszinuleg már "elrontották" itt nálunk szóval le kell rola mondanunk ha megy azért, ha nem akkor meg azért mert pszichologiailag már el van nyomva és zéró az önbizalma amit a világ szinterén nehéz,ha nem lehetetlen visszanyerni.kalou val őszintén fogalmam sincs mi lehet,mi van,talán ő beépülhetne,megmutatta már,h ügyes lábbal fejjel,talán benne van.Én azt vallom h nüansznyi dolgokon mulik h egy csapatbol rendithetetlen gyoztes lesz, hosszutávra,szerintem ilyen és még hasonlo pszichologiai és szociologiai dolgokon.amibe persze nehez belelátni kívülről
Nah bocs a szájtépésért de ez kijött belőlem..
HAJRÁ CHELSEA !!! WE LOVE YOU BLUES